15

Мунчо

преди 15 години

13. - 11.06 13:26 - От: Помощник на zlatiБългарите трябва да бъде бутани за да работят. Иначе от тях не става човек. От Слави е станал човек.От продавач на мартеници се превърна в най извесният БългаринАБЕ ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ,НЕНОРМАЛНИК!!!

14

Щатите

преди 15 години

американци, целия свят ви разбра демокрацията стига лъгахте, най - жалкото нещо - когато един лицемер го разберат да продължи да лицемерства.По - образованите българи ни е ясно, че политиката ви е да унищожите държавата България по геополитически и други съображения и засега единственото, което ви крепи са сегашните политици. Нашето поколение (До 1970г.) няма да търпи такива като вас и няма да е продажно мазни ***, айде сега отивайте до Макдоналдс да си купите по 5 хамбургера

13

Помощник на zlati

преди 15 години

Българите трябва да бъде бутани за да работят. Иначе от тях не става човек. От Слави е станал човек.От продавач на мартеници се превърна в най извесният Българин. А относно хората ,които говорят против него. От тях не е станало човек. За това са се озлобили срещу Слави. За сажеление Българина не обича да работи. Видят ли някой човек ,които да е отдаден изцяло на своята работа ,както и на своите почитатели и почитателки. Почват да го обиждат.

12

преди 15 години

kak niama da ni xvali...nali varvim kam iz4ezvane po tehen scenarii...daje izprevarvame postavenite srokove...yankee-umrete 4ifutski bokluci!!!

11

Даскалеску

преди 15 години

да спомене , без да иска , че в българия имаме най-много прокурори на глава от поголовието в ЕС . Можеше и да каже , че заплатите са им средно 5 ( пет) пъти по-големи от учителските . Можеше и да каже , че не че са им лоши резултатите от дейността , ами съвсем ги няма.....Но , дипломацията е дейност на подтекста , на намека.... А на *** народ като нашия трябва да го хванеш за гушата , да го удариш с тоягата между рогата ( или с ракетата по централата на социалистическата партия , като при сърбите) , та да те чуе , и да се замисли за своята си съдба , своята и на децата си.....Ама , не би.....

10

преди 15 години

Празни приказки...бла бла блаБили сме вааааажни за Американците. ... то ние сме по-малки от най-малкият им щат...пък взели да се мазнят пак...уффф...що...щото най-лесно от България може да сме блиииизко до Русия и Ирак

9

g6t73gr4

преди 15 години

Джон Байърли ми направи изключително положително впечатление по време на мандата си у нас. И за това колко добре говори български съм много впечатлен. За 3 месеца научи български така, както колегите ми от Турция не успяха за 5 години.

8

преди 15 години

SHTOM MR. BAREJLI NI HVALI , ZNACHI NESHTATA U NAS VARVJAT KAM RAZRUHA . TAKA HVALIHA RUSIA PO VREMETO NA ELCIN , KOGATO RUSIA S OGROMNA SKOROST BESHE POLETJALA KAM PROPASTTA . ZAPOCHNAHA DA JA KRITIKUVAT , KOGATO SI STAPI NA KRAKATA I STANA SILNA . TAKA CHE BG SHTE E TRAGNALA KAM VAZHOD KOGATO USA NI OBVINI CHE NE SME DEMOKRATICHNI I IZOSTAVAME S "REFORMITE" .

7

Nino

преди 15 години

разбира се че са ангажирани. ние сме точка номер 1 в предизборната програма на Обама ;)

6

преди 15 години

Като толкова ни обичат,да изпратят снайперисти,които да изпострелят цялата мафиотска и политико-далавераджийска *** на България!

5

преди 15 години

Оставаше и да нямат интерес от нас.

4

чунчо

преди 15 години

Ангажирани с целия свят!Да ви...

3

преди 15 години

"няма безплатен обяд" са казали хората

2

водач на МПС

преди 15 години

България-страната на най-награждаваните !Духът на Тошу е жив...

1

Kolega...

преди 15 години

O.k...oj chicho, chicho... SAM moj chovek si az te znam.... SAM li si ili ne ...