Снимка: Булфото
fallback

Не само че няма да има промени в кабинета, ами и нищо различно от това, което е в момента, няма да се случи. Това коментира кметът на София Бойко Борисов на инициатива в Южния парк по случай Деня на земята.

Всичко в момента е заблуда и лицемерие за обществото, каза Борисов. Вече три години говорим за бордовете на държавните фирми и за заместник-министрите в тях.

Тези години бяха необходими хората на управляващите да се „налапат“ и сега искат да ги махнат от управленията на държавните фирми в последните месеци преди изборите. Това се нарича популизъм, коментира Борисов.

Столичният кмет каза, че не следи в пресата за преговорите за ремонта на кабинета, защото по думите му знаел какви решения могат да вземат хората, които участват в тях.

На въпрос как ще коментира спряганото име на директора на Академията на МВР и секретар по националната сигурност на президента Румен Марков за министър на вътрешните работи, кметът отговори, че президентът Георги Първанов е архитект на тройната коалиция и е нормално да им помогне да оцелеят, но това струва много на държавата и няма да има оправяне след това.

Същевременно лидерите на тройната коалиция се събраха в резиденция “Лозенец”, където започна заседаниепо обсъждане на структурните и персонални промени в правителството.

Сред пристигащите са и министърът на вътрешните работи в оставка Румен Петков, както и представители на партийните ръководства на БСП, НДСВ и ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

нов

преди 16 години

Браво 17-ти.Само той ще ги оправи или 10 като него.Ще ги стегне.Всички сега са разпасана команда.

17

преди 16 години

Лелеееееее, та вие шопите сте по зле и от най-забитите *** бе "копеуе". Егати и неграмотниците, диалекта ви е турбо-селски, а да не говорим и че сте зле със синтаксиса (за простите шопи обяснявам, че това значи правопис). Преди да напишеш, че някой е "провинцеалистче" провери в речника как се пише "провинцИя"...А за Бойко Борисов нали сте наясно, че пишещите в този форум са 0,001% от населението и мнението ви ни най-малко не е миродавно. Той ще е следващия премиер без никакво съмнение. А че има наистина *** хора, които явно им харесва да ги тъпче отзад Доган, царя и гея е повече от факт. Айде духайте супата и се пригответе да ставате от комунистическата софра догодина, макар силно да се съмнявам, че ще успеят да изкарат целият мандат (те, бай дъ уей нямат изкаран нито един такъв за 20 години напъни)...

16

преди 16 години

зоологическата градина разбрах ще чества 120 годишнина в СофияХайде да ходим всички там на празникаАтракцията ще бъде мутрата БОЙКОЩе показва мръсни тениски, големи-малки такъми усмивка отстарите ленти Дупки секакви ще се прави на политик и ще ни убеждава колко далече и дълбоко ще вкара България ако пак му повярваме и го направим призидент Е пък тогава ще ни води на зоокът в Маймунландия

fallback