Снимка: БГНЕС
fallback

"Твърде наивно е опозицията да мисли, че с внесения вот на недоверие срещу правителството то ще падне. Напротив, това ще консолидира още повече управляващата коалиция, заяви министърът на вътрешните работи Румен Петков.

Той заяви още, че не вижда връзка между отказа му да подаде оставка като министър на вътрешните работи и внесения от опозицията вот на недоверие срещу правителството.

Петков добави, че е наивно да се мисли, че за десет дни може да бъде изготвен доклад за цялостната дейност на МВР през последните 18 години.

Министър Румен Петков добави, че от една година прави анализ на дейността на МВР и ще излезе с ясен и точен доклад. Освен него той щял посочи и слабости, които е допуснал, както и грешки на негови служители.

"Категорично искам да заявя, че в своята дейност като министър на вътрешните работи съм се ръководил единствено от защитата на интересите на обществото и държавата. Отделни служители може да са нарушавали тези мои изисквания и за това са си понесли отговорността", заяви Румен Петков.

Той добави, че  вече е наясно какви структурни промени ще предложи в МВР, но няма да ги огласи публично преди да ги обсъди с колегите си от правителството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

KASAPO

преди 16 години

NFBer4o odi si ismii zybite s Pomorin... smyrdish na nekompetentnik i pubertizym, ***. daje shefiorska knijka nemois da izkarash za koeleo...Ja, eee, opppalaaAAA,Rumen Petkofff se e razpisal pod klemo 50 ta 4aaak do kleimo 54. I slu4kite ot Pleben e opisal. Sega sledva opisvaneto na Slivenskata koja Ivan Kostoff. tam Petkoff shy podade i drugi prikazki.nai polse BSP i SDS ste se samo iziadyt.I koj she ostane be ***? DPS?, kvo, GERB li? ai siktir.predlagam otnovo da ni har4at dvete proletarski centrali, mrysni sa ama gi zneame. kradnat ama neznaeme kvo, lyjat ama nekazavat za kakvo-4e kvo po gotsko ot tova?daje i krimilani tipove umirat ot nerazkriti ubiici. ami ako gi razkriat? kriminalnite ste se razmnojat kato detelinki.

65

Подписал се

преди 16 години

Оставката на Румен Петков е най-малкото, което би се случило във всяка нормална държава. Нормална е онази държава, в която министри си подават оставките заради смс-и с еротично съдържание. Ненормална е държавата, в която министърът на вътрешните работи се среща с бандити за да обсъждат "важни въпроси от национално значение" вместо да арестува тези бандити. Ненормална е страната, в която уличения за връзки с организираната престъпност министър ще прави доклад за състоянието на МВР. Това е същото, като да накараш Маргините и братя Галеви да направят доклад за състоянието на организираната престъпност.А след това, което прочетох за престъпните деяния на Румен Петков по-надолу, считам, че прокуратурата е длъжна да предприеме всички необходими действия за да разкрие престъпната дейност на това лице. Представяте ли си какви *** изглеждаме в очите на хората от нормалните държави? Човек с престъпно минало да стои начело на МВР? Това е някакъв абсурд!Срамувам се, че съм българин!

64

преди 16 години

Замълчете плебеи долни!!! Стигате закачали Цезар РУМЕН!!!

fallback