Кмет ли, протестиращ ли.... Снимка: Булфото
fallback

„Кметът Борисов е малко разкрачен върху барикадата, защото от една страна е лидер на протестиращата днес опозиция, а от друга е кмет на столицата със своите законови задължения за реда и сигурността“, коментира министърът на вътрешните работи Румен Петков в ефира на bTV тази сутрин.

Петков допълни, че кметът не е отговорил на искане на Столичната дирекция на полицията да определи лице, което да отговаря за координацията между институциите, осигуряващи за реда по време на днешния митинг-шествие на опозицията.

Той нарече атрактивно и абсурдно обединението на 9-те партии, които организират протеста пред Парламента днес и определи като цинизъм искания вот на недоверие на правителството от лидери, които са свързани с корупционни практики в близкото минало.

Петков заяви и, че по негово лично убеждение досиетата на хора, които са работили за държавата, не бива да бъдат огласявани.

“Категорично не приемам това, което се направи с Минко Герджиков и Феим Чаушев”, каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

преди 16 години

Стига сте писали - бъдете благодарни, че сега не реве и даже не плаче и не се оплаква!

32

Момичето

преди 16 години

Тоя е огромен дразнител и натегач !!!

31

Гунди

преди 16 години

бойко е и абсоюлтно измислен герой - само че не е подходящ за такъв - доста е безличен и много ***, сиромах - но и той си има фенове, които обаче пък са по кухи и от него

fallback