Снимка: БГНЕС
fallback

Милан Миланов напуска Съюза на свободните демократи, заявява той в писмо до ръководството на партията.

„Разочарованието ми за политика, морал, принадлежност, рязко се разминават с тези на някои ваши водещи членове, което не ми позволява повече да споделям една партия с тях“, посочва Миланов в писмото до ръководството на партията.

След местните избори проф. Миланов подаде оставка като лидер на ССД заради провала на партията на вота.

Милан Миланов оглави ССД в началото на юли 2007-ма, след като Стефан Софиянски се оттегли от лидерския пост, заради слабите резултати на партията на евроизборите.

Миланов бе и зам.-председател на Столичния общински съвет в предишния мандат.

Бил е директор на института "Пирогов".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

д-р

преди 16 години

Лицето Милан ще се запомни с непрекъснати издънки, простотии и диващини! Човека е психически и емоционално лабилен и това личи добре по поведението му. Председателят на партията я напуска, защото не бил съгласен с политиката на партията?!!! Е ткова чудо никой не може да стори освен наш Миланчо! Но да не му се чудим толкова, човека е алкохолик и освен дивотии през живота си друго не е вършил.

4

БАЩА

преди 16 години

25-ти от 25-ти. Милан го знае и няма пак да го допусне.Най накрая го разбра - НЕ СТАВА ЗА ПОЛИТИКА, а да не говорим за политик.И до кое точно ръководство - та нали лично той го съсипа.Евала на номер 2 - прозрял е истината, аз се притеснявам, че *** ще го внедрят в ГЕРБ - та затова сегГЕЙ е толкоз сигурен. Унищожението идва.ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКЪДЕ НЕ ГИ ОБИЧАТ

3

Гого

преди 16 години

на мен ми е противна мазната му физиономия и без да съм наясно с политическата му кариера, те мошениците си личат отдалече

fallback