Снимка: БГНЕС
fallback

Министърът на земеделието Нихат Кабил обяви, че няма да сезира прокуратурата за обвиненията на арх. Георги Янев в корупция във ведомството, след като Янев се извини за "необмислени и недоказуеми твърдения".

Кабил приел извинението на арх. Георги Янев за обвиненията в корупция, съобщават от пресцентъра му.

Министърът подчертал, че при следващи подобни обвинения отново ще изисква доказателства и ако ги получа, ще ги огласи публично и ще предприеме строги административни мерки.

„Корупцията е сред най-уродливите явления в съвременния свят и борбата с нея е сред най-важните ни задачи“, допълва министърът.

Според него не бива да се допускат недоказани твърдения, с които да бъде накърняван авторитетът на институциите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

33

преди 16 години

33 ти сигурно си имал добри обляги от *** Костов, защото той и след него Царя сасипаха държавата, те бяха основоположниците на сегашното ни положение!!!

36

преди 16 години

Аз не съм чул досега институциите да имат какъвто и да било авторитет а пък Жорката много бързо клекна,май са му свили сърмите.

35

една ме4та

преди 16 години

Няма такова престъпление, разбира се, но на всеки могат да извият ръцете поединично, когата зад честността не стои никаква сила - няма съд и адвокат в една безправова държава. Но няма и гражданска сила в една държава без народ - която да защити един честен човек - ето с масови протести например. Защото сме ***, затова натиснаха човека. Ами да ставаме народ, тогава няма да ни подритват. http://edname4ta.blogspot.com

fallback