Снимка: БГНЕС
fallback
Председателският съвет на Народното събрание ще обсъди въпроса с достъпа на журналистите до парламента. Dnes.bg припомня, че с ограничителна заповед председателя Георги Пирински натири журналистите в десния кулоар на парламента. В левия достъпът им е забранен, там се помещават стаите на Георги Пирински, на БСП и на НДСВ, в десния са на опозицията и на ДПС. Трибунката, от която депутатите даваха изявления, също бе преместена от левия в десния кулоар. Пирински закова и вратите на клуба на народния представител и така ограничи достъпа на медиите до „депутатското кафене”.   "Стремежът ми е да създам спокойна, работеща обстановка за депутатите", обяви парламентарния шеф.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

НФБ

преди 16 години

А *** ти наистина ли вярваш , че става на въпрос за ефтините депутатски кюфтета...Честно казано никога не съм правил сметка , кое колко струва...просто отивам и си го поръчвам, защото ми е гот ...Но не виждам защо нашите народни представители трябвало да ядат ефтини кюфтета , а народа СКЪПИ и ПРЕСКЪПИ....*** ти явно не четеш както трябва...не се изненадвам с твоето QI:))))

21

kyky

преди 16 години

тва хубаво, ама ми обясни каква връзка има правото на журналистите да лапат ефтини депутатски кюфтета - това, срещу което е реално пушилката тук - със заплатите на депутатите?

20

НФБ

преди 16 години

Комунистите се самозабравиха!Вместо да ограничават достъпа , да вземат по-често да посещават парламента и да участват в дискусиите , за да си заслугат заплатите ...При днешна дата за час работа един депутат получава 2000лв , поне така е фиксирано без другите комисионни ....Колко ли ще поиска ако стои по 6ч на ден в Парламента?

fallback