Кандидатурата на Тити щяла да бъде официално обявена в сряда или четвъртък. Снимка: Булфото
fallback

Треньорът на националния отбор по баскетбол Костантин - Тити Папазов, обяви в неделя пред агенция БГНЕС, че ще се кандидатира за кмет на София.

Той ще обяви кандидатурата си официално в сряда или четвъртък, тъй като дотогава има ангажименти с националния отбор.

Засега не желае да разкрива от кого ще бъде издигната кандидатурата му, нито кой ще го подкрепи.

Пред бТВ Папазов заяви, че излязлото до момента в публикациите в пресата по негов адрес не е вярно. "В живота си не съм се срещал с лидера на ДСБ Иван Костов и кандидатурата ми не е издигната от ДСБ". Според него на десните им е необходимо ново лице, което да ги взриви. Папазов подчерта още, че в България има традиция на силно дясно и силно ляво и когато едните печелят другите се стремят да ги догонят. „СДС стои с големи букви в българската политика, защото това са традиции и седесарите биха приели лична загуба отколкото победа на ортаци“, коментира Папазов евентуална подкрепа на СДС за кандидата на ГЕРБ Бойко Борисов. За столичния кмет Папазов посочи, че безкрайно го уважава. „Аз съм спортист и той е спортист. Ще има битка“, каза Тити. Той декларира, че всичко, което обещае ще бъде изпълнено и няма да обещава неща, които не смята да изпълни. „Честта и достойнството са на първо място и аз декларирам, че ако евентуално бъда избран за кмет и се установи някакво мое нарушение, съм готов да изляза пред общината и всички хора, които са гласували за мен - а ако бъда избран за кмет те ще са много - да дойдат и да ми се изплюят в лицето“, Папазов.

Папазов опроверга и появилите се информации, че ще подаде оставка като треньор на националния тим и обясни, че това няма как да стане, тъй като договорът му изтича в сряда след последния мач на отбора срещу Унгария.

"Няма да подам оставка, няма причина за това, ако ще подавам оставка трябва да го направя утре, което няма как да се случи. Договорът ми изтича в сряда", коментира Папазов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Асен-Алка

преди 16 години

Титиии,даже и с пожарникарския си маркуч да те полее Бойко,пак не може изтри мърсотията,която се стича по теб!Защо се продаде?Харесвах те! :O

33

........

преди 16 години

Ако треньорска диплома не си е купил още да вземе да си купи една , че няма и с тази икономическата да побърза ........че да не сменяме закони като за някой министри.../смяххххххх/

32

zoq

преди 16 години

nqmam ni6to protiv titi kato trenior no mislq 4e ot topka do politika ima razlika!

fallback