fallback

Общ преглед


Искате ли дом почти за без пари? Може да го получите в Тикси, Русия.

Има една уловка обаче - средната годишна температура е -12,8 градуса по Целзий.

Да се каже, че климатът в Тикси, Якутия, е неприятен, би било меко казано. Днес по обяд например температурата там беше -38 градуса по Целзий.

Там снегът бавно, но сигурно завладява всичко. Жилищните сгради са в окаяно състояние заради суровото време, което се усложнява още повече и от факта, че градът се намира на брега на леденото море Лаптеви.

Днес в Тикси живеят 4556 души или близо четири пъти по-малко, отколкото са били през 1989 г.

Вижте как изглежда градът!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

фифи

преди 2 години

Е да ама там лятото слънцето не залязва! Има полярен ден и няма да харчиш ток за осветление. Освен това можеш да работиш или да се разхождаш по плажа докато трае полярният ден. Важното е че няма да замръкнеш, дори да предобриш с работата или с разходките!

59

Евр0т0лер@ст

преди 7 години

Изглежда доста познато. много наши квартали изглеждат по подобен начин, а някой дори и по-зле. Разликата е, че у нас температурите са нормални, а там са екстремно ниски през голяма част от годината. Другата разлика е, че там тока, парното и водата са БЕЗПЛАТНИ, а у нас не само плащаш, но и в цената, която плащаш са включени и разходите на по0учовеците с популация, като на ***. Евр0т0лер***стите обаче им харесва да сме в подобно положение и наливат пари в пропагандата колко е зле в Русия.

58

Анонимен

преди 7 години

До JulsДоста са ти го н***чукв***ли що ги знаеш тези подробности!

fallback