60

фифи

преди 2 години

Е да ама там лятото слънцето не залязва! Има полярен ден и няма да харчиш ток за осветление. Освен това можеш да работиш или да се разхождаш по плажа докато трае полярният ден. Важното е че няма да замръкнеш, дори да предобриш с работата или с разходките!

59

Евр0т0лер@ст

преди 7 години

Изглежда доста познато. много наши квартали изглеждат по подобен начин, а някой дори и по-зле. Разликата е, че у нас температурите са нормални, а там са екстремно ниски през голяма част от годината. Другата разлика е, че там тока, парното и водата са БЕЗПЛАТНИ, а у нас не само плащаш, но и в цената, която плащаш са включени и разходите на по0учовеците с популация, като на ***. Евр0т0лер***стите обаче им харесва да сме в подобно положение и наливат пари в пропагандата колко е зле в Русия.

58

Анонимен

преди 7 години

До JulsДоста са ти го н***чукв***ли що ги знаеш тези подробности!

57

Juls

преди 7 години

Там по нужда се ходи с лопатка, трион и пила. С лопатката си копаеш дупка и като свършиш работата режеш с триона, каквото остане да стърчи се заглажда с пилата та да не ти сцепи гащите после като седнеш.Някои за последната операция ползват чук като просто си го начукват обратно, та да не стърчи.

56

Анонимен

преди 7 години

Щом наистина е спокойно би трябвало бежанците от Харманли,Пъстрогор да бъдат пренасочени в Тикси.В няколко населени места поради нарушения се събарят домовете на български роми.Те би трябвало също да се пренасочат.Железо бол,къщи също бол.Веднага новото правителство да поведе преговори за експулсиране на бежанците и ромите

55

Русия

преди 7 години

Пак по-добре от Детроа, ФАЩ дето хората се евакуират от тая ***, *** те скоро всичките градове на кравария ще станат такива.

54

Shopp™

преди 7 години

Когато *** фалира, фсичките им градове ще изглеждат така.Това време е близко.

53

Анонимен

преди 7 години

Не знам какво не ви харесва, имат си всичко хората.

52

Анонимен

преди 7 години

Ше взема да го заобичам тоя Сорос, мaма му стара, като гледам как зли хора с лош речник говорят против него. Все пак в света има борба между добро и зло. Щом злото се бори против него, значи той какъв е?

51

Анонимен

преди 7 години

Същите запустели сгради, без снега, могат да се видят в нашите евроатлантически градове Бобовдол и в части на Радомир.Из Странжа има също. Всеки минал от там е видял. И в щатите също има изоставени градове и съвсем не са малко. Идеологическата компонента на статията е направо жалка.

50

MAKEDON

преди 7 години

E.... ...bravo ... evala na Putin ova selo vo Jakutija go spremal za vas Bolgarite.Dobro.... e misli toj za vas ama ... isto e kako vo Varna be...ima .. plaza ima brod moreto e crno..

49

Анонимен

преди 7 години

Кой каза , че Земното Кълбо е пренаселено . Въпрос на реклама - Елате в Тикси , тук Болестите моментално напущат човешкото тяло и ако сте Математик ще станете световно известен . Газово парно , останалото е поправимо . Ако работите - заплащане в долари .

48

Анонимен

преди 7 години

Не бих живял там. на ме в София ми е студено, пък там не ми се мисли.Това, което не се казва в статията е, че на Север заплатите са до 10 пъти по-високи от средните в Русия. Най-високите средни заплати не са в Москва и Петрбург, а в някои северни райони. Сега не знам дали точно в този град заплатите са високи.

47

Анонимен

преди 7 години

Няма как средната годишна температура да е -12, след като през лятото температурата в Якутия се качва до +48. Което разбира се също не комфортно. Между другото посочената цифра може да е "изчислена" от някой велик репортер на днес.бг. който е прочел за климата на Якутия в Уикипедия. След прочетеното е решил да прояви математическия си гений. В случая ср.г.темп. не е средно аритметична от минимума и максимума!

46

niki

преди 7 години

Тези хора едва ли има еврочиновник който може да ги стресне със санкции.

45

Анонимен

преди 7 години

Има, как да няма, само че е малко късичко. Тази година беше на 27 юли (сряда) - между 12 и 15 часа.

44

Анонимен

преди 7 години

Подобни оферти има и в Скандинавия. На север. Дори и не толкова на север в малки места. Без никакви уловки. Освен че трябва да си плащаш редовно тока и таксите.При това в отлично състояние.

43

Анонимен

преди 7 години

Направи ми впечатление че на 2-ра,5-та и 6-та снимка се виждат пътища със следи от движение, а други коли освен двата лендкрузера, които са на някаква организация чийто фотографи са направили снимките няма! А имайки предвид "Днес в Тикси живеят 4556 души или близо четири пъти по-малко, отколкото са били през 1989 г." как може да съм сигурен че тези снимки не са от онези 3/4 от захвърлената част от града?

42

денс бг

преди 7 години

хем си пишат антируски статии, хем си ги коментират после за да мастурбират колективно и по европейски

41

Галя

преди 7 години

Я живув России.Азер, а почему же ты не в Азербайджане? Ты же не болгарин.Азер - это типичное азербайджанское имя