fallback

Общ преглед

Феновете на Манчестър Юнайтед най-после си отдъхнаха, след като мениджърът на тима Дейвид Мойс бе освободен още преди края на един определено провален сезон за "червените дяволи".

Oще по темата
Манчестър Юнайтед завърши сезона без трофей, а отборът ще остане извън първата тройка на английския футбол за първи път от основаването на Висшата лига.

Освен това „червените дяволи“ през следващия сезон за първи път няма да участват в Шампионската лига от създаването на най-престижния европейски клубен турнир.

Всички тези падения и загуби на Юнайтед през последните месеци доведоха до яростни критики и открити подигравки към мениджъра Дейвид Мойс.

Екипът на Dnes.bg събра за вас някои от най-жлъчните бъзици в социалните мрежи с бившия наставник на Евертън, който от днес остава без работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Victimized

преди 9 години

Съра налагаше игра която вършеше работа на острова (криво ляво) , но в евро турнирите просто нямат шанс . Да тичат играчите като луди , той и такива играчи имат , ако не друго поне тичат . За това и Бербатов , не му се върза . Мойс може би се опита да го промени това , но то не става нов бардак със същите к*рви ... И така наречения Фърги се изтърка преди мноого време , и той правеше доста глупости последните години ...

14

до 2

преди 10 години

с тези футболисти Съра миналата година беше шампион ако не се лъжА????

13

Н.Петров

преди 10 години

Мойс направи една грешка и това е,че поиска изведнъж да промени играта на отбора - нещо много трудно при такъв онаследен отбор. При Ман.Ю крилата винаги са играели основна роля,но защо Мойс ги пренегбрегваше е необяснимо,защото играта им водеше до ефекта на победа винаги.Иначе, пак ще се върне на върха,но ще мине време.

fallback