15

Victimized

преди 10 години

Съра налагаше игра която вършеше работа на острова (криво ляво) , но в евро турнирите просто нямат шанс . Да тичат играчите като луди , той и такива играчи имат , ако не друго поне тичат . За това и Бербатов , не му се върза . Мойс може би се опита да го промени това , но то не става нов бардак със същите к*рви ... И така наречения Фърги се изтърка преди мноого време , и той правеше доста глупости последните години ...

14

до 2

преди 10 години

с тези футболисти Съра миналата година беше шампион ако не се лъжА????

13

Н.Петров

преди 10 години

Мойс направи една грешка и това е,че поиска изведнъж да промени играта на отбора - нещо много трудно при такъв онаследен отбор. При Ман.Ю крилата винаги са играели основна роля,но защо Мойс ги пренегбрегваше е необяснимо,защото играта им водеше до ефекта на победа винаги.Иначе, пак ще се върне на върха,но ще мине време.

12

Анонимен

преди 10 години

Мойс ли играе на терена?След него още доста треньори ще се извъртят, а в близките години Ман Юнайтед ще е един средняшки отбор!

11

###

преди 10 години

kofti trapka

10

Анонимен

преди 10 години

До emilИ след теб.

9

Анонимен

преди 10 години

До ПолитсексологТи успяваш. От конкуренция ли се притесняваш?

8

Анонимен

преди 10 години

Който и да дойде - все тая...Свърши ерата на Юнайтед, няма вечни отбори във футбола!

7

da

преди 10 години

никой никога няма да разбере дали е щял да бъде новия сър Алекс или не!Защо сега,а не по-рано,защо само 10 месеца,при положение,че всеки знаеше,че след сър Алекс ще има период на падение!Ама пари,какво да правиш!

6

Анонимен

преди 10 години

Снимка 9 голям смях хахахахаха.

5

Анонимен

преди 10 години

Снимка 7 "Феновете са зад мен" най ме кефи.

4

аноскар

преди 10 години

А що не вземат Гонзо!

3

Анонимен

преди 10 години

до 2Истината е че като Съра няма да дойде повече човек като треньор с такава харизма. Просто Съра караше играчите да дават всичко от себе си. Напусна Съра и напусна победния дух и играчите на този отбор , както и духа на вяра у феновете.Съра от 3-4 години казваха, че ако напусне- това ще съкруши тимът Манчестър Юнайтед.Не може най-великата треньорска институция в света- Сър Алекс Фергюсън да напусне след 27 години на този отбор и да няма отрицателен ефект. А Мойс си е некадърник!Трябваше Моу

2

Анонимен

преди 10 години

Истината е, че той не е лош тренер може би не е и от най-добрите, но работата е там, че Фърги го провали той не беше купувал свестен играч през последните 5 сезона (като изключим Перси и Мата) и разчиташе на пенсионери като Гигс, Скоус и др... а също нека не забравяме, че и съдиите постоянно свиреха за тях и им даваха по 10 мин. продължение ако им трябва. Сега и друг тренер да дойде пак ще е същото освен през лятото ако не вземат поне 4-5 нови играчи от висока класа!

1

Анонимен

преди 10 години

Номер 10