Снимка: Reuters
fallback

Общ преглед

За Русия се говори и пише много в последните месеци. Независимо дали става въпрос за Олимпиадата в Сочи, или за конфликта в Украйна, държавата винаги се свързва с полюсни емоции. Сайтът Business Insider е събрал някои от най-любопитните факти, свързани с Русия. Вижте ги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

85

Анонимен

преди 10 години

До Българин 95- През последните 10 години в Сибир са изчезнали 11 000 села и 290 градове.- Средната гъстота на населението на Сибир и Далечния изток е двама души на 1 квадратен километър. - Средната гъстота на Централна Русия е 46 души на квадратен километър.- Средната гъстота на населението на Китай е 140 души на квадратен километър.- Средната гъстота на населението на Япония - 338 души на квадратен километър.За кого завладяхме и разработвахме Сибир и Курилите? За китайците ли?

84

Анонимен

преди 10 години

До БългаринАЕЦ "Белене" - 30 години го изплащахме със целия добив от урановита мини в Сливенско;ТV- мрежа, беше изградена от български екип, ръководен от проф. Саздо Иванов / ВМЕИ-София/;Произвеждахме "В.Търново" и " София", но като докарат "Рубин" хората стояха на опашка дведенонощия предварително, а "Soni " само в КОРЕКОМ; Компютрите и ДЗУ, са наши по крадени технологии от западни страни в противодействие на КОКОМ; България снабдяваше СССР с компютри и осигуряваше сервиза им!

83

4apaev

преди 10 години

Как би изглеждала кризата, ако Украйна беше запазила ядрения си арсенал от 1800 ядрени бойни глави ? ? ?Много скоро забравихме, че Украйна доброволно се отказа от ядрения си потенциал, а Русия се ангажира да бъде гарант за териториалната цялост на Украйна . . .

fallback