Снимка БГНЕС, архив
fallback

1 454 лв. е била необходимата издръжка за един работещ, живеещ сам, през септември. Това показват най-новите данни на КНСБ.

Семейство от двама работещи с дете до 14-годишна възраст се нуждае от минимум 2 616 лв. месечно, показват изчисленията на синдикалистите.

На тримесечна база нарастването на парите за издръжка е с 0,1%. На годишна база обаче необходимият доход спрямо септември 2023 г. нараства с 1,9 на сто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Кинти

преди 2 часа

В нормалните държави с нормалните хора,когато не може да се достигне този минимум се намесва държавата и под формата на дотации плаща ток,вода,газ,телефон,наем и детски надбавки за да се достигне този минимум.ТУКА В КОПТОРА ТИ ДАТА 850 ЛЕВА СЛЕД ДАНЪЦИ И ТИ ПОЖЕЛАВАТ ДОБРО ОЦЕЛЯВАНЕ ПРЕЗ МЕСЕЦА,КАТО ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ДА СИ НАЯДЕН,ОБЛЕЧЕН,ДА СИ ПЛАЩАШ ЗА ТРАНСПОРТ,ДА СИ ОБУТ И МОТИВИРАН ЗА РАБОТА.ДЕБВМАМА ИЗРО..ДИ.

12

Анонимен

преди 3 часа

95%немат тия паре у Бг

11

Мен

преди 3 часа

А още говорят за нимимална заплата.Смахната държава със смахнати измамници писари и робовладелци.Само дезинформации и глупости за да не се реши един проблем и той е санитарния минимум който 1 милион не могат да достигнат,чиста олигофрения. Когато искате една крава да ви дава мляко по една трета бала ли й давате или цяла.Е така е с робовладелците искат работа,а му дават пари за половин месец за храна.Шизофрения и илогофрения позволена и закриляна от територията ***.

fallback