13

Кинти

преди 4 часа

В нормалните държави с нормалните хора,когато не може да се достигне този минимум се намесва държавата и под формата на дотации плаща ток,вода,газ,телефон,наем и детски надбавки за да се достигне този минимум.ТУКА В КОПТОРА ТИ ДАТА 850 ЛЕВА СЛЕД ДАНЪЦИ И ТИ ПОЖЕЛАВАТ ДОБРО ОЦЕЛЯВАНЕ ПРЕЗ МЕСЕЦА,КАТО ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ДА СИ НАЯДЕН,ОБЛЕЧЕН,ДА СИ ПЛАЩАШ ЗА ТРАНСПОРТ,ДА СИ ОБУТ И МОТИВИРАН ЗА РАБОТА.ДЕБВМАМА ИЗРО..ДИ.

12

Анонимен

преди 5 часа

95%немат тия паре у Бг

11

Мен

преди 5 часа

А още говорят за нимимална заплата.Смахната държава със смахнати измамници писари и робовладелци.Само дезинформации и глупости за да не се реши един проблем и той е санитарния минимум който 1 милион не могат да достигнат,чиста олигофрения. Когато искате една крава да ви дава мляко по една трета бала ли й давате или цяла.Е така е с робовладелците искат работа,а му дават пари за половин месец за храна.Шизофрения и илогофрения позволена и закриляна от територията ***.

10

Анонимен

преди 6 часа

Червеният капитализъм който се вихри вече 35 години е на път да унищожи напълно България,за тия период имаме три милиона невъзвращенци а останалите тук в голямата си част едва свързват двата края!

9

Анонимен

преди 6 часа

Тези от кнсб нищоправещи само цифри вадят...м.и дайте решение...привлечете инвестиции, капитали за по-големи заплати...образовайте хората и ще получават по-високи заплати. Всеки си е избрал къде да работи, колко да работи...и толкова получава!!!

8

Анонимен

преди 7 часа

Вижте тези дето ни управляват как какви шушляци влезнаха в политиката, а сега къде са. Най-доходно е да си политик или секретарка с купена диплома, която се води на друга длъжност за да взема висока заплата.

7

Анонимен

преди 7 часа

Има един сайт относно стойностите на живот в света , numbeo точка ком разгледай те го ще разберете как ви манипулират финно сайта ще ви засече и ще ви даде разликата в проценти

6

Не е верно това

преди 7 часа

Аз съм с 300 хил годишен доход без пасивния. Пак се вмествам в 800 щото не съм баламур да харча.

5

Това, което е

преди 7 часа

Няма да ни доведе до урните. Апатията и отчаянието са следствие на неконтролируем популизъм, тоест лъжа. Кой иска да бъде лъган?

4

до 1

преди 7 часа

Много завистливи бедняци. Аз съм на 16 К и за мен също няма проблем да харча тези пари на седмица

3

Не е верно това

преди 7 часа

С малко мизерстване се вмествам в 800лв с бензина. Дто знае 2 и 200, много на широко го ударихме.

2

Искате промяна?!

преди 7 часа

Назовавайте проблемите с истинските им имена. Примерно: как се казват, поименно, хората, които притежават 80 милярда в домакински спестовни книжки, карти, банки. Кои са и какъв е техния произход, каква е политическата им принадлежност, кои са фирмите, български и чужди, които управляват държавния и обществен ресурс, полезни изкопаеми, енергетика, водно стопанство, земи, гори, крайбрежие, банкови институции. Нали става въпрос за информиран избор, за ниска избирателна активност! Помогнете, не ги

1

Анонимен

преди 7 часа

Толкова харча на седмица