Снимка БГНЕС
fallback

Изразяваме подкрепа и ще присъствам на извънредното съвместно заседание на трите комисии, които ще обсъждат темата за улица "Опълченска".

Темата е изключително важна, защото става въпрос за улицата и за съдбата на хората, които живеят там. Това заяви председателят на групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет (СОС) Антон Хекимян, предаде БГНЕС.

Хекимян подчерта, че от началото на този проект има протести и хората по никакъв начин не бяха изслушани.

Надявам се да не бъдем свидетели на сериала "Кметът беглец", каза общинският съветник. И отбеляза, че откакто започна протестът на хората, живеещи на улица "Опълченска", управляващи не са ходили там.

"Поискахме Терзиев да ни покаже нарочната заповед за изсичането на дърветата", припомни той и добави, че до момента няма никаква информация.

Oще по темата

По думите на Хекимян има не само медийно затъмнение, а и липса на информация към контролния орган – СОС, пред който кметът на Столична община трябва да се отчита.

"Хората искат колите да не минават на един метър от техните входове и прозорци. Тези хора са заложници на строителството и едни истински мъченици. Те са поставени в ситуация, в която им се прави напук и на инат. Над този обект изобщо има ли контрол", попита общинският съветник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 17 минути

Dupehimikijan Toj njmali koi da Pukne zorlata zlobar njma li koi da go bozne Toj groznik ti pobeknes or tam kadeto si doschyl

32

мен

преди 1 час

в софия партиата майка 15 години строи и ремонтира широки булеварди паркове и градинки. Сега новия кмет за 1 година презастрои всичко и разби тротоарите и жълтите павета.

31

Анонимен

преди 2 часа

До ПЛАТЕНИТЕ ДРАСКАЧИ ХАХАХАХАХАХАХА ГЛУПОСТИ ОБИДИ ГРОЗНО ОТ ДРАСКАЧИ ПЛАТЕНИ ХАХАХАХАХАХА

fallback