fallback

Общ преглед
Поход с призива "Дайте шанс на мира" се проведе в София и още няколко града в страната. Шествието, организирано от "Възраждане", се обяви против военните действия в Близкия изток, а сред присъстващите имаше палестинци и ливанци.

В столицата хората се събраха пред НДК и в 18,30 часа потеглиха с лозунги "Не на израелската окупация и апартейда", "Долу ръцете от Ливан", "Дайте шанс на мира".

"След като в единия случай сме подкрепили уж жертвата Украйна, би следвало в другия случай трябва да подкрепим категоричната жертва - Газа, Палестина и Ливан, а не да подкрепяме агресора, който всеки ден избива стотици жени и деца", каза Костадинов и призова това да не се премълчава.

Според него, ако конфликтът ескалира, хиляди бежанци ще се насочат към България и по правилата ние трябва да им осигурим дом, работа и закрила.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

306

Анонимен

преди 33 минути

Вчера ме питаха дали обичам мюсюлманите или християните или евреите или някой с друга религия. Отговорих, че обичам индивиди от противоположния пол.

305

aраПските примати

преди 1 час

или по известни, като руските проксита...трябва да бъдат избити до крак.

304

Карачанаков

преди 2 часа

Костя май нещо не си добре,да не си се нашмъркал кога пък ти си подкрепял Украйна тези дето си ги събрал там знаят ли къде се намира Газа и още нещо аз ли не видях що няма руски знамена.

fallback