Продукти:
- 400 г чоризо
- 300 г кафяви или бели печурки, може и микс
- ½ ч.л. нарязан пресен розмарин – по желание
- 1 с. л. пресни листа от мащерка - наситнени
Приготвяне:
- Нарежете чоризото на филийки.
- Загрейте дълбок тиган и го сложете.
- Гответе, като бъркате от време на време.
- Гъбите се нарязват на фини резени.
- Добавят се към чоризото.
- Добавете подправките и разбъркайте.
- Гответе докато саламът стане златистокафяв, а гъбите се сотират.
- Сервирайте и се насладете на това вкусно хапване.
По идея от tasty.com
Още рецепти може да намерите в Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
17
Анонимен
преди 7 минутиХубу, ама откъде да го купиме, че 99% е ... не е за лична консумация ...
16
Анонимен
преди 8 минутиДо ЧориСо! - Ok ...
15
Анонимна
преди 2 часаА аз мислех да хапна свински уши в ***, за да си набавя колаген. :))