Снимка БГНЕС, архив
fallback

Във връзка с медийни публикации, в които се твърди, че регистрирана в България фирма е доставила на ливанската организация „Хизбула“ пратки с комуникационно оборудване (пейджъри), които са взривени на територията на Ливан и Сирия, ДАНС съобщава, че през територията на България не са реализирани митнически операции с визираните стоки.

Не са извършвани и митнически операции към посочените в медии чуждестранни дружества.

Това се казва в съобщение на Държавната Агенция "Национална сигурност".

ДАНС извършва съвмести проверки с Националната агенция по приходите и Министерството на вътрешните работи по отношение на съпричастност на регистрираното в България дружество към доставка на комуникационно оборудване за ливанската организация „Хизбула“.

БГНЕС припомня, че преди дни над 2700 бойци на Хамас бяха ранени, над 200 са в критично състояние, а поне 8 починаха след взривове на пейджъри. Предполага се, че още при производството им в Унгария в тях е бил заложен експлозив.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 8 часа

Унгария е виновна, защото е приятел на Путин. Ние не сме виновни, защото сме евроатлантици.

33

Анонимен

преди 8 часа

Кучето не е заровено в Тайван, а е изядено в Тайван.

32

Не вярваме на ДАНС

преди 13 часа

От две десетилетия израелските тайни служби са ,,партньори" на нашите. Разбирайте ДАНС е подчинена на МОСАД. Даже Алексей Петров-Трактора се хвалеше,че е оказал пълна логистика на евреите за софтуерното прилагане на нови технологии в нашите служби. Сещам се с Цанов,,Напред и нагоре",когато Трактора му показа разговорите,проведени година нСещате се какви неща могат да бъдат сътворени без даже нашите продажници изобщо да разберат, а и на такъв ,,партньор" разбирай шеф ,не може да се противореч

fallback