Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Началникът на СДВР Любомир Николов пристигна пред сараите на Ахмед Доган в квартал "Бояна", където за кратко ескалира напрежението между поддръжници на почетния председател на ДПС и полиция.

На място пристигнаха още полицейски служители.

Oще по темата
Минути по-късно няколко полицейски микробуса бяха поркирани като стена пред входа на сараите.

Николов обясни пред Двеждет Чакъров, Илхан Кючюк и останалите приближени на почетния председател на ДПС защо не могат да бъдат допуснати в сградата. По думите му във всички предоставени от членовете на ДПС около Доган материали са докладвани в Районната прокуратура и се очаква прокурорско разпореждане, като отбеляза, че всички документи от Имотния регистър са предоставени.

Шефът на СДВР заяви, че работят под ръководството на Районната прокуратура, от която очаква да разпореди дали полицията да извърши проверка в имота, в който се намират представители на собственика на имота. Именно представителите на собственика на резиденцията, уточни той, са поддали сигнал, че пред имота има струпване.

Общ преглед


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

265

Сергей Бесскурин

преди 2 седмици

Много съм изненадан и разочарован от ултра феновете на Доган. Застанали пред сараите да го пазят! От кой! Между другото голям процент от тях не са етнически турци, а от миллета (който разбрал , разбрал)

264

do 242

преди 2 седмици

Абсолютно прав си, Доган е бил терорист и това е факт, който не може да бъде изтрит от биографията му!!Пеевски знае това и го използва в тая война за да овладее ДПС, но турците или поне 90 % от тях си искат Доган, а помаците, ромите и българите в ДПС искат Пеевски да оглави партията!!

263

Анонимен

преди 2 седмици

255 Доган е основател на едно движение, което изпълни ролята си, когато правата на български турци бяха погазени от комунистическия режим в България. Днес той не съществува, беше обявен за престъпен, с декларация гласувана в българския парламент, както и в ЕП, на глобално ниво. Днес никой не нарушава правата на българските турци. Но движението на агента Сава, на ДС -Доган, се *** в партия, която покрива корупция, незаконни дейности на обръчи от фирми и погазва демокрцията, ДПС/Доган.

fallback