265

Сергей Бесскурин

преди 2 седмици

Много съм изненадан и разочарован от ултра феновете на Доган. Застанали пред сараите да го пазят! От кой! Между другото голям процент от тях не са етнически турци, а от миллета (който разбрал , разбрал)

264

do 242

преди 2 седмици

Абсолютно прав си, Доган е бил терорист и това е факт, който не може да бъде изтрит от биографията му!!Пеевски знае това и го използва в тая война за да овладее ДПС, но турците или поне 90 % от тях си искат Доган, а помаците, ромите и българите в ДПС искат Пеевски да оглави партията!!

263

Анонимен

преди 2 седмици

255 Доган е основател на едно движение, което изпълни ролята си, когато правата на български турци бяха погазени от комунистическия режим в България. Днес той не съществува, беше обявен за престъпен, с декларация гласувана в българския парламент, както и в ЕП, на глобално ниво. Днес никой не нарушава правата на българските турци. Но движението на агента Сава, на ДС -Доган, се *** в партия, която покрива корупция, незаконни дейности на обръчи от фирми и погазва демокрцията, ДПС/Доган.

262

Анонимен

преди 2 седмици

Явно, Доган се е самонастаил и в другите помещения на имота, които не са му дадени по този договор. Собственикът има право да влезе в тях и да предупреди Доан да напусне апартамента и двете стаи дадени му с този договор. С което договорът се прекратява. Има такава клауза в него, че Доган може да ползва помещенията, докато собственикът не реши друго.

261

Анонимен

преди 2 седмици

В договора за наем пише, че Доган ще ползва само един апартамент и две стаи, докато собственикът не реши той са се изнесе. Собственикът реши, Доган да се изнесе и това трябва да стане. Ако е имало предупреждение в посочен в дотовора срок за изнасяне, наемателят трябва да напусне незабавно имота. Ако не е имало такова, а стои в договора, трябва да се даде срок, в който наематели да се изнесе. Собственикът има право незабавно да влезе в другите помещения, които не са дадени на Доган по договора.

260

Банкеръ

преди 2 седмици

Поддръжниците на Доган не искат да приемат факта,че Пеевски спира да плаща масрафа на Сокола.Не им се ходи на тютюна ама ще се наложи.Трагедията по места ще е още по голяма.Няма да има работа и Кючук няма да си даде заплатата.

259

Копейкин

преди 2 седмици

Без страшния агент на ДС пак избутам хората си срещу полицаите. Защо не си с тях, бе Сава? След театъра с "покушението" се скри да краде на воля. Предател!!!! ***!!!

258

Анонимен

преди 2 седмици

На границата има ли охрана , май няма.

257

Анонимен

преди 2 седмици

Всичко което става е опит за етническо напрежение , който е режисиран от вън. Има например едно лице с мазна физиономия , което обикаля продажните медии и сее злоба и омраза от месеци без проблем и без реакция от страна на държавата щото няма такава ?!?

256

Климбо

преди 2 седмици

А к'во стана с Черепа...с Мавродиев...с Еврото...с Нотариуса...?Чисти ще излязат всинца,като усмихнатия Софиянски!Всичко тече..всичко се забравя,братя овце!

255

Климент

преди 2 седмици

До 251.И какво ще стане,я поясни?За едни приятели от ГДБОП се интересувам.

254

Вукич

преди 2 седмици

Господи!!!Толкова ресурс,за да пазят един мошеник,който лъже братята турци,както българските политици лъжат нас- българите!Анатема дръндарски доносник...анатема Сава!

253

иво

преди 2 седмици

не са наресили от русия да дестабилизират новото правителство. точно дпс и доган и лукойл в росенец са руски протежета, американците видяха че ще става проруско правителство с герб+дпс и разтуриха масата

252

Анонимен

преди 2 седмици

Представил договор за наем от 2008 за 3 години... Че той е изтекъл преди 13 години тоя договор + в този договор пише че само 307 а и 308 а стая може да използва наематела + кенефите

251

Анонимен

преди 2 седмици

Доган е основательт на Турското национално освободително движение в Българияе нелегална организация набългарски турци, противопоставяща се на т.нар. Възродителен процес. Доган е основательт.

250

нн

преди 2 седмици

Бълг. турци, са наследили от турците по нашите земи през османско излишното чинопочитание и парадипране с него. Те и сега още обръщението како, батко го имат за задължение, а при соца турчин доктор за тях беше бог. Прави неприянтното повтаряне като латерна на неговите хора, почетният пресдседател д-р Ахмед Доган. Това не е нормално в Б-я, излишно и никому непотребно.

249

Анонимен

преди 2 седмици

а Бареков какво дири там

248

Мурад

преди 2 седмици

Не пипайте д-р Доан да не стане лошо!

247

Бонго Бонго

преди 2 седмици

ДОГАН БИЛ ФИЛОСОФ. КЪВ ФИЛОСОФ МОЖЕ ДА Е ПРЕСТЪПНИКА?ДОКТОР КАКВА ДИСЕРТАЦИЯ Е ЗАЩИТИЛ И ПРЕД КОГО??ТОВА СА БИЛИ КОМПЛЕКСИТЕ МУ ДА ГО УВАЖАВАЛИ БИЛИ...АМИ ДА ПИЕ ПОВЕЧЕ РАКИЯ.АЙДЕ КЪШ

246

Анонимен

преди 2 седмици

Той дали е жив въобще?