Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Жестоко насилие между момичета в Пловдив е станало преди дни, а то отново е било заснето, съобщава "Трафикнюз". Група от момичета е пресрещнала потърпевшата, последвали ритници, удари в главата и тялото.

Сбиването е станало пред кметството на район „Южен” в града на 21 август около 19 ч.

Майката на 15-годишната жертва обясни, че сега тя е в дома си и се възстановява.

„Има натъртвания и охлузвания по цялото тяло, в областта на главата, има хематом и трудно се храни”, каза тя пред Нова тв.

Вероятна причина за агресията, според майката на пострадалата, е момче, с което дъщеря ѝ е имала взаимоотношения, а пък 16- годишната нападателка го е харесвала. „Била е подмамена от обща позната под предтекст, че трябва да разговарят. Около 19 ч. Мария пристига и е била доста неприятно изненадана”, посочи още майката като допълни, че след нападението дъщеря ѝ продължава да бъде заплашвана.

По случая е образувано и досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

121

Женската завист

преди 3 седмици

"Красива и умна и девствена, о аз ще те смажа, ще те унищкожа!!!" Това беше бойният зов на КДС проституктата с ограмния като крива краставица нос. И как тя ме унищожи. Наклевети ме, че уж съм казала, че жената на извънбрачно роденият син 1 на моя свекър е грозна. И семейсвото на съпругата на ИБРС 1 от тогава ме преследва и ми отмъщава. Без да се замислят, че аз нямаше как да я видя за да кажа каквото и да е за нея.

120

Анонимен

преди 3 седмици

По мое време, тоест преди 20+ години, само тежките курволяяяци посягаха на бой, надали тия са по-различни, тежките курволяяци и гнусните им мъжки съотвествия са различни страни на една и съща монета - безмозъчни, с неоправдано високо самочувствие и свърагресивни от малки

119

Нов век

преди 3 седмици

Добре са момците вече момите се млатят за тях, а ни с кви алиготри си лягахме от нямане.

fallback