121

Женската завист

преди 3 седмици

"Красива и умна и девствена, о аз ще те смажа, ще те унищкожа!!!" Това беше бойният зов на КДС проституктата с ограмния като крива краставица нос. И как тя ме унищожи. Наклевети ме, че уж съм казала, че жената на извънбрачно роденият син 1 на моя свекър е грозна. И семейсвото на съпругата на ИБРС 1 от тогава ме преследва и ми отмъщава. Без да се замислят, че аз нямаше как да я видя за да кажа каквото и да е за нея.

120

Анонимен

преди 3 седмици

По мое време, тоест преди 20+ години, само тежките курволяяяци посягаха на бой, надали тия са по-различни, тежките курволяяци и гнусните им мъжки съотвествия са различни страни на една и съща монета - безмозъчни, с неоправдано високо самочувствие и свърагресивни от малки

119

Нов век

преди 3 седмици

Добре са момците вече момите се млатят за тях, а ни с кви алиготри си лягахме от нямане.

118

Пловдив

преди 3 седмици

Защо през последните 30 години набивахте всички милиарди инвестиции точно във филибе , а заевахте останалата част от България ? За това ли ? За тези ? Ами сърбайте им попарата !

117

до 98

преди 3 седмици

До От Попски род съм.Така е!Но виж,как имаш и пет минуса?Ти му говориш за добро,то диването ,си знае неговото.

116

Вуте

преди 3 седмици

До баба мара.Абе какви книжки бе?Те не знаят азбуката,таблицата за умножение.Днес майките им ги учат да забременеят от някой баламурник,и после самотна майка,детски,помощи.Видях вида на майката по телевизията.

115

Алекс

преди 3 седмици

Отново драма в майнатаун.Останаха ли нормални в този град?

114

Анонимен

преди 3 седмици

Ако следите новините, най-невероятните изцепки и простотии се случват предимно в Пловдив ! Миналата седмица дете застреля баща си полицай ! Пловдив е жалка картинка в последните 10 години. В градския транспорт климатици няма и няма и да има. Това е едно село, набедено преди време за европейска столица на културата ?! ХАХАХАХАХАХАХА

113

баба мара

преди 3 седмици

на 15 години да се бият за момче за каква прос=то-тия става въпрос не си четаткнижките да станат хора ами се занимават с такива изцепки и двете семеистваимат повод да се гордеят какво отглеждат........

112

Анонимен

преди 3 седмици

от етноса ли са или нашенки с етнически манталитет?... ))

111

Мария

преди 3 седмици

"Млатят" ?!?!?! Александър Попов? Това ли е най-подходящата дума, за която успяхте да се сетите?

110

Човек от село

преди 3 седмици

Извършителките в ТВУ, а родителите им на съд. Бързо ще се оправят

109

Анонимен

преди 3 седмици

Прекалили са със задачите по математика и физика, дето решават през цялата ваканция.

108

До Аноним 101

преди 3 седмици

Математиката ти куца. Или общата култура. 16 годишните са продукт на криворазбрана свободия, цяло поколение след като комунизма свърши.

107

Анонимен

преди 3 седмици

Видео ПрикоЛ - Ю Тач ми Тралала

106

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 101 какви ТКЗСари бе, иди0т0? Тия са на по 16 години и са точно родени и възпитавани след ,,демократичните промени" по евроатлантическо начин!

105

психолог

преди 3 седмици

Такива конфликти са нормални при конкурентна среда. В училище средата е агресивна и конкурентна. Ако не си отстояваш позицията, те смачкват и ставаш никой. В училище се формират характери и социални умения. За съжаление семейната среда не е качествена и учениците копират всичко от улицата и училище.

104

4

преди 3 седмици

бранчетки!

103

Анонимен

преди 3 седмици

До Д>Я>, всъщност чел ли си книгата, в която се описва експеримента? Знаеш ли какви са изводите? Защото ми се струва, че си пропуснал четенето и си видял картинка във ФБ :)

102

Анонимен

преди 3 седмици

Пловдив е град на побойниЧКИ! Побойниците и служещите си с насилие биват оправдавани, жертвите обвинявани. Proved.