Снимка: Boqn Nikolov, Facebook
fallback

Сухи треви и храсти горят в местността Плочата над парк “Кайлъка“ в района на крепостта „Сторгозия“ в Плевен. На място са изпратени три противопожарни екипа, взети са всички необходими мерки за овладяване на ситуацията. Това информира в разговор с кмета на Общината д-р Валентин Христов, комисар Станислав Атанасов, директор на „Пожарна безопасност и защита на населението“ - Плевен.

Огънят е излязъл за кратък период над ресторант "Люляците“ в парка, в посока хотел „Кайлъка“, но е овладян, допълва Нова. Засега няма данни за нанесени материални щети на вилните постройки в района. Продължава да се работи интензивно по гасене на пожара, като единият от екипите е в парка до ресторант „Двете сърнета“.

“Няма опасност за парка, взетите мерки са с цел превенция. Разполагаме с нужния ресурс, за да се справим със ситуацията”, допълни комисар Атанасов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

СУХИ

преди 1 месец

ТРЕВИ ПОДПАЛИХА НАД КАЙЛЪКА-ТАКА ТРЯБВА ДА Е ЗАГЛАВИЕТО

12

Анонимен

преди 1 месец

другаре... не Плевен загина, България загина, останаха само София, Пловдив и Варна щото само за тях държавата полага грижи!

11

Плевен ЗАГИНА

преди 1 месец

До До падение плевенско! По какво оценяваш хубоста на градовете в сев.България? Мисля че човек който не може да оцени себе си и тежката ситуация провокирана от такива лъжци като теб няма права да журира градове по красота! Второ не се казва Търново защото е Велико Търново! Обърни внимание на най-важното Плевен наистина загина!Критериите ти са много примитивни да не кажа неандерталски! Запомни ПЛЕВЕН НАИСТИНА ЗАГИНА!

fallback