13

СУХИ

преди 1 месец

ТРЕВИ ПОДПАЛИХА НАД КАЙЛЪКА-ТАКА ТРЯБВА ДА Е ЗАГЛАВИЕТО

12

Анонимен

преди 1 месец

другаре... не Плевен загина, България загина, останаха само София, Пловдив и Варна щото само за тях държавата полага грижи!

11

Плевен ЗАГИНА

преди 1 месец

До До падение плевенско! По какво оценяваш хубоста на градовете в сев.България? Мисля че човек който не може да оцени себе си и тежката ситуация провокирана от такива лъжци като теб няма права да журира градове по красота! Второ не се казва Търново защото е Велико Търново! Обърни внимание на най-важното Плевен наистина загина!Критериите ти са много примитивни да не кажа неандерталски! Запомни ПЛЕВЕН НАИСТИНА ЗАГИНА!

10

Анонимен

преди 1 месец

изгоряха ни горите, язовирите празни... много добро управление на държавата, бравус, как да не си вдигнат заплатите

9

До падение плевенско

преди 1 месец

Не знам защо, но говориш глупости.Плевен е от най-красивите градове в България. С прекрасен център - с отлично здравеопазване, заради Медицинския.Единствените по-хубави градове от Плевен в Северна България са Варна и Търново. След тях на трето място слагам Плевен.Лошо е само, че няма работа и младите бягат, но в повечето бг градове е така.

8

Падение Плевенско

преди 1 месец

Обещавам да бъда максимално обективен за четящите моя пост!Плевен е най-пропадналото селище на стария континент! Селище мръсно,грозно,неугледно! Без инфраструктура,без тротоари,пълно с глутници бездомни кучета! Селище без ръководство,без администрация,без лобисти! Селище никога не управлявано от местен човек и никога не случило на градоначалник! Содом и Гомор са райски кътчета в сравнение с Плевен!Да не дава всевишния да замръкнеш или осъмнеш в този ад наречен Плевен...

7

Анонимен

преди 1 месец

Колко подпалвача хванахте досега!!????държавата спи!!!!

6

Доброволци

преди 1 месец

Ако беше сух канабис, всички наркомани шяха да хукнат да гасят.

5

Анонимен

преди 1 месец

Това не е просто пожар, а е умишлен палеж, така както се виждаше от Плевен. Пожар с фронт от 300 метра при отсъствие на вятър (<1 м/с от изток-югоизток) и открит огън видим от Плевен към "Сърнетата" и "Люляците". Още има вторични незагаснали огнища и вероятно в посока към хотел "Кайлъка" както може да се оцени от Плевен.

4

АнонимеН

преди 1 месец

СУХИ ТРЕВИ БЯХА ПОДПАЛЕНИ!! САМО ДА СЕ СПИПАТ ТИЯ ПУТИНСКИ ПОДПАЛВАЧИ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ПОВДИГНАТ ОБВИНЕНИЯ В ТЕРОРИЗЪМ!

3

Фют

преди 1 месец

Да те пожарите сами се палят .Особено в местност плочата ,там хич не ходят хора.

2

Анонимен

преди 1 месец

Нали имаме целогодишно , БА-НА -НИ , г-н ''професоре'' Петър Стоянович ... Г-н ''професоре'' , кога най-после ще се ожениш , или ''атлантиците'' , станали за една нощ такива , не сЪ женят ?

1

Анонимен

преди 1 месец

Нека да гори , то няма държава отдавна , да му мислят четирите посолства които управляват територията ---Бг !България не е на народа !