Снимка БГНЕС

Деян Донков се завърна от Карадере, където поживя на палатка със синовете си Христо и Йоан. Мисли отново да поеме към онзи див плаж близо до последните северни склонове на Стара планина, но преди това трябва да отбие две приключения - управлението на самолет заедно с добър приятел и скачането с парашут, което ще поддържа настроението му.

Радина не го придружава в почивката му, защото двамата са решили да се разделят. Това не е развод, понеже не са сключили брак. Радина от своя страна редовно качва снимки сама от плажа.  

Историята е стара, промърморва Деян Донков, а на забележката ми, че е жалко, защото Радина Кърджилова е много красива, той философски отбелязва, че и с красотата се свиква. После допълва: “Причините за една катастрофа не са само у единия!”.

Не знам как ще се оправят в представленията, където играят и двамата. Може би заради копнежа си да се чувства свободен и независим се е уговорил с Недялко Славов, автора на “Камбаната” - могъщото представление на Динката в Народния театър, да му предостави новия си текст за моноспектакъл, пише 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase