Снимка: Катастрофи в София, Facebook

Тежка катастрофа е станала в центъра на столицата - две деца и трима възрастни са пострадали. Инцидентът е станал на бул. “Тодор Александров”.

По първоначална информация ранените са били на спирката на градския транспрот – колелото на трамваите. Според очевидци колата е карала с много висока скорост, шофьорът е изгубил контрол, минал е през спирката и е спрял в сградата на хотел.

На мястото има 5 линейки. Инцидентът е станал малко след 18 ч. Към мястото на инцидента пътува директорът на СДВР Любомир Николов.

До момента се знае, че шофьорът на БМВ-то е 42-годишен, пробата му за алкохол е отрицателна, но е отказал тест за наркотици. Той е криминално проявен, като сред регистрациите е включително и кражба на коли, съобщи bTV.

В колата е имало две малки деца, които са в закарани в шокова зала.

Водачът на колата е приет във ВМА с контузии на гръдния кош и корема и травма на гръбначния стълб. Във Военномедицинската академия с гръбначна травма е и 20-годишна жена, возила се на предната седалка на колата.

В „Пирогов” са приети двете деца - на 10 и 12 години. Те са с травми на гръдния кош, но са контактни и се преглеждат обстойно. В лечебното заведение е настанен и 26-годишен мъж. Той е с фрактури на предмишницата, крака и главата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase