Снимка БГНЕС, архив

Пребитата в Перник жена е в кома, има и счупена челюст. Това разказа неин познат пред Нова тв. Сама се прибрала в дома си, отказала помощ, но след това й станало зле. Тогава племенникът й я откарал в болница.

"В 4,40 часа е била тук. Взела си е кафе, седнала е и единият младеж й е казал "какво правиш тук", разказа племенникът на жената. Тя имала затруднения с говора. Тогава дошъл вторият, сложил си качулка и я нападнал. "Искаме справедливост, вярваме в органите на реда", каза роднината на нападнатата 56-годишната жена.

Жестокото нападение в Перник стана в нощта срещу 29 юли. Секунди атаката познат на двете момчета им е казал: "Внимавайте, тази е психично болна. Преди време ми счупи огледалото". Тогава 17-годишният Д. П. решил да раздаде правосъдие. Той е криминално проявен за дрога, както и за кражба.

Нападналият жената е в ареста и ще му искат постоянен арест. "Независимо от това, че са непълнолетни, законът ще бъде приложен", каза говорителят на полицията в Перник Венцислав Алексов. Д. П. се е възползвал от правото си да не дава показания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase