Снимка БГНЕС, архив
fallback

Осъждам остро циничната проява, при която непълнолетен преби жена в Перник и очаквам съдът да го остави в ареста. Той е криминално проявен за притежание на дрога и кражба. Това написа във фейсбук профила си вътрешният министър Калин Стоянов.

"Осъждам остро циничната проява на насилие в Перник, при която младеж преби беззащитна жена. Хулиганският акт е извършен с изключителна дързост и грубо погазва установените обществени норми.

Oще по темата
Справката в регистрите на вътрешното министерство показва, че непълнолетният извършител е познат на органите на реда – задържан е за притежание на наркотици и кражба. Очаквам днес да му бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение – задържане под стража.

Надявам се на добри новини за жертвата на насилието, чието състояние остава тежко".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Габдулла

преди 1 месец

Всеизвестно е, че в Квартала от татово време битува традицията да се бият без причина хора. Ей така, за удоволствие. Полицията се занимава с дрога и лихварство, но не и с преките си задължения. И пак повтарям, че тоя се от десетилетия. Всичко това навежда на мисълта, че районното управление е от кланове, разбирай мафиотски тип. Там рови, министре, а не ползвай декларации. Те на Николи не са нужни.

26

Анонимен

преди 1 месец

Няма права да пребива никого, докато не навърши пълнолетие.

25

А пък аз питам,

преди 1 месец

Какво правят навън без придружител, след полунощ, болна жена и непълнолетни cepceмu? Жената сама ли живее, няма ли близки да се грижат за нея или те се интересуват само от пенсията й? Двете момчета нямат ли родители? Никой ли не го е грижа, че скитосват навън по малките часове на денонощието?

fallback