Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчва отличието „Изборът на българите“ на Ивелин Михайлов на Четвъртите годишни награди на Министерството на туризма. Снимка БГНЕС
fallback

Днес членовете на временната парламентарна комисия, която проверява създаването и финансирането на "Исторически парк" ще изслуша вътрешния министър, главния секретар на МВР, както и шефовете на ДАНС и НАП. Това е втори опит да бъдат изслушани шефовете на службите, след като на предишното заседание те не се явиха, предаде БНР.

Собственикът на "Исторически парк" и идеолог на партия "Величие" Ивелин Михайлов призова хората на протест срещу това, което по думите му е своеволие на властта.

"Това е наистина най-важното решение, което се взе през последните 35 години в България и вярвам, че след него България ще тръгне нагоре. Може да станем космическа сила, междугалактическа и всякакви други неща, които могат да се случат". Това каза Ивелин Михайлов по повод сформираната в Народното събрание комисия, която разследва всички факти и обстоятелства относно наличие на извършени престъпления от страна на Ивелин Михайлов и свързани с него физически и юридически лица и изградения комплекс „Исторически парк”.

Михайлов свиква днес голям протест „срещу властта“. В официалната си Фейсбук страница той призовава да се сложи край на унищожаването на предприемачеството в България и корупционните практики и лицемерие в парламента.

Ето какво написа в своя пост по повод предстоящия протест Михайлов:

В сряда ще има протест срещу своеволията на властта. Лошото е, че ръководителите на “Възраждане” и ИТН правят същото, като това, в което обвиняват ГЕРБ и ДПС. ПП-ДБ ги подкрепят. Оказва се, че цялото Народно събрание се обедини срещу 6 човека и техния представител за народа. Ще победим ли заедно? Ще накараме ли самозабравилите се депутати да потреперят? Народното събрание смазва неудобните!

Във Видеото към поста Михайлов призовава симпатизантите на ИТН и "Възраждане" да се присъединят към него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

Анонимен

преди 1 месец

До Джури 100 000 души са гласували секакви хора не е за вярване но е факт ако не е лъжа или лоша шега....

67

Не знам

преди 1 месец

Колко човека имаше на протеста, една секта хора или зомбита хахахаха

66

Анонимен

преди 1 месец

Каква е пирамидата и измамната схема на Просто Ивелин? Има 1 милион акции по 1 лев, които са на негови хора. Първият акционер продава на втория акционер акциите си по 600 лева в брой. Първият акционер внася тези пари в Исторически парк незаконно, без да се увеличава капитала или да се издават облигации. Това е привлечен капитал от заеми и облигации, който не се отчита във финансовите отчети и сметки. С този кеш Просто Ивелин плащал на ръка и без договори на работниците, защото те имали дългове.

fallback