68

Анонимен

преди 1 месец

До Джури 100 000 души са гласували секакви хора не е за вярване но е факт ако не е лъжа или лоша шега....

67

Не знам

преди 1 месец

Колко човека имаше на протеста, една секта хора или зомбита хахахаха

66

Анонимен

преди 1 месец

Каква е пирамидата и измамната схема на Просто Ивелин? Има 1 милион акции по 1 лев, които са на негови хора. Първият акционер продава на втория акционер акциите си по 600 лева в брой. Първият акционер внася тези пари в Исторически парк незаконно, без да се увеличава капитала или да се издават облигации. Това е привлечен капитал от заеми и облигации, който не се отчита във финансовите отчети и сметки. С този кеш Просто Ивелин плащал на ръка и без договори на работниците, защото те имали дългове.

65

Анонимен

преди 1 месец

Този разпространител на духовната чума Сциентология, е опасен за държавата, затова от данс го разследват. Точно защото е луд, вярва че може да даде тласъкът, за превръщането на България в Сциентоложка Държава, което не е невъзможно, ако работодателите или началниците в корумпирана ни страна станат такива. Но всеки който е тръгнал да играе канадска с бог, е загубил.

64

Ало ало

преди 1 месец

Колкото повече слушам и гледам за Историческия парк,се питам-какво роват там нашите депутати.Те са лешояди и хиени и душат за плячка.Комисия ще правят,а Сарафов и прокуратурата ще дефилират по прашки за конкурса- мис свят.Помните ли излагацията с крипто компанията на която нашите *** повдигнаха обвинение.Те не могат да си представят,че някъде има пари и те няма да вземат процент.И какво стана.Нищо.Така и с парка.Да изръсят Ивелинчо,с участието на дебелото ченге и после,се потапят в блатото.

63

Б. ,Ю,

преди 1 месец

Нагли, подли, завистливи, не,българи слуги на, евроатлантиците, от, завист се, заядохте, иИвелин, Михайлов, за, Историческият. Парк което, е нещо, уникално, и красиво. Българско. Ще, горите, в,ада, алчни, типоре

62

Ровят?!?!?

преди 1 месец

Пепа Бойчева яко е слънчасалА... Ново джурнаГлистическо дъно в донос.бг, но пък за 100 гривни толко33!!!

61

Анонимен

преди 1 месец

До Джури 100 000 души са гласували секакви хора не е за вярване но е факт ако не е лъжа или лоша шега....

60

Анонимен

преди 1 месец

Не мога да се съглася че може да слагаш знак на равенство между ИТН и Възраждане от една страна и Величие от друга. Величие са нещо като псевдокултурен феномен. Но те не са политическа партия. Не знам кой и защо ги е регистрирал. И кой и защо ги вкарва в НС? ...

59

Анонимен

преди 1 месец

Не зная как психически стабилен човек може да гласува за този сектант или за Възраждане. Трябва да си бил затворен в килия или институция от години и да нямаш достъп до никакви медии или материали.

58

Анонимен

преди 1 месец

И Пабло Ескобар е строил стадиони. Това, че Ивелин пропагандира някакви негови ценности и ляга на български комплекси на основа древна история, не означава, че е изряден. Просто бизнеса му е базиран на прибиране на пари на балъци, водени от алчност. Постоянно изтъква как строи без държавна помощ, но в крайна сметка е обиране на обикновени хора. И при толкова милиони налети, няма 600 000лв да си плати данъците!

57

Джури

преди 1 месец

До Елементарно УотсънИли Джурасик парк, както го нарияам аз. Момчето не е добре с главата личи му от километри, обаче, пак ще се намери кой да гласува за него;))) Хора секви;))

56

Анонимен

преди 1 месец

"Ровят" е точното - като сVине в кочиNа, зерли врат, дето не им е работа.

55

Анонимен

преди 1 месец

До Maria Е, и? Нещо незаконно ли има в кича?

54

.

преди 1 месец

Много им бърка Ивелин, щото ония не могат да си продават там наркотиците и разни други работи. А всички знаем още от бай Тошово време, че на пътя на наркотиците не се застава. Движението на наркотиците в света е на наднационално ниво.

53

Maria

преди 1 месец

Този парк е абсолютен кич .

52

End

преди 1 месец

Тоз от уж обединител на нацията точно обратното настрои два лагера брутално един срещу друг, едните са за него а другите са против него, явно става за разединител хаххаха или тройка разклонител за селския двор

51

Анонимен

преди 1 месец

При мен нещата стоят горе долу чака , докато преди бях само чувал за някаква инициатива наречена Исторически парк , от някакъв предприемач , спорен неговите инвестиционни намерения , които дори намирах за малко странни като постигане на краен ефект , сега вече научих много неща и то като реализирано добре изглеждащо , друг интерес би следвало да е личен , да посетиш , да се забавляваш , да изживееш , да усетиш атмосфера , това са неща на организаторите и посетителите , все пак ходим и на кино

50

Анонимен

преди 1 месец

Държавата да остави бизнеса да се развива.

49

Анонимен

преди 1 месец

Народното събрание от законотворен орган май стана разследваща агенция!Направо ги слагайте на заплата и под опеката на МВР тез детективи.