Снимка БГНЕС
fallback

Тричленен състав на Върховния административен съд отмени екостикерите за колите, които бяха въведени в България през 2021 г., съобщи Нова телевизия. Лепенките се получаваха при преминаване на годишен технически преглед.

Замисълът на мярката беше да се ограничи движението на силно замърсяващи автомобили в централните градски части. От ведомството на Георги Гвоздейков обявиха за NOVA, че ще обжалват решението пред петчленен състав на съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Банкеръ

преди 1 месец

Има изправни и неизправни стари автомобили.Примерно изправен бензинов автомобил е с катализатор произведен 2000 г с двигател 2,0 литра е по зелен от чисто нов джип с 5,0 литров двигател.Да ама според прегледа е важна годината на производство.Така ли е или да?

22

Ъъъ

преди 1 месец

За, пореден път българина доказва, че не само е мазохист, но и доста ***, взимат ви парите, а вие траете, това на запад, да се случи колко глави ще хвърчат, а тук същите терикати мислят друга схема и пак ще плащате. Аре, успех и не ревете БЪЛГАРИНО

21

Анонимен

преди 1 месец

Взех си нова кола, 3 години няма преглед но предполагам до тогава няма да махнат стикерите, те обещават от поне 5 години и им се кефи плебса но няма как да ги махнат а дори и това да стане цената на прегледа ще се вдигне още. Иначе до нас има една с Киа кара си години вече без никакъв стикер.

fallback