Снимка Св. синод
fallback

Българският патриарх Даниил почете Деня на независимостта, като бе гост на приема в Американското посолство в София. Главата на Българската православна църква бе посрещнат от посланика на САЩ Кенет Мертен.

Патриарх Даниил бе поздравен за своя избор и интронизация от посланик Мертен, както и от множество общественици и политици, сред които и служебния министър-председател Димитър Главчев.

На тържеството присъстваха политици, посланици, дипломати, бизнесмени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Анонимен

преди 4 дни

Ей, че гадни комплексари сте бе! Какво общо има Путин и РФ с 04.07. и САЩ? Дъвчете, хвалете и или плюйте по САЩ, те са на дневен ред и празнуват! Путин, та Путин, ми той е един от милионите руснаци, които изповядват еднакви ценности, вяра и мироглед. Айде малко да се осъзнаете, че вече сте зомбирани

52

Анонимен

преди 4 дни

Най-накрая един да не му трябва преводач и да си комуникира спокойно с чужденци и в същото време много вярващ и начетен човек... късмет и вяра да ни е с този патриарх!

51

Котаракът Еркюл

преди 4 дни

Усмихнатият в дясно да пита индианците що е то независимост? Що не сте турнали снимка на руската посланничка, ако е присъствала? Големи симпатяги-роднни-сватове ще излязат двамата с Мъртън на един фотос.

fallback