53

Анонимен

преди 3 дни

Ей, че гадни комплексари сте бе! Какво общо има Путин и РФ с 04.07. и САЩ? Дъвчете, хвалете и или плюйте по САЩ, те са на дневен ред и празнуват! Путин, та Путин, ми той е един от милионите руснаци, които изповядват еднакви ценности, вяра и мироглед. Айде малко да се осъзнаете, че вече сте зомбирани

52

Анонимен

преди 3 дни

Най-накрая един да не му трябва преводач и да си комуникира спокойно с чужденци и в същото време много вярващ и начетен човек... късмет и вяра да ни е с този патриарх!

51

Котаракът Еркюл

преди 4 дни

Усмихнатият в дясно да пита индианците що е то независимост? Що не сте турнали снимка на руската посланничка, ако е присъствала? Големи симпатяги-роднни-сватове ще излязат двамата с Мъртън на един фотос.

50

Иванова

преди 4 дни

България е в каменната ера благодарение на Русия. Плюя на тази изостанала Русия.

49

Спасов

преди 4 дни

Путин си поръчал 20 въжета от Алиекспрес... Никой не знае за какво ще ги ползва...

48

Пена

преди 4 дни

Патриархът вчера се отрече от Сатаната и от Путин, което е едно и също!

47

Джо

преди 4 дни

Сега разбрахте ли че Путин загуби войната позорно?

46

Анонимен

преди 5 дни

Не съм по-голям умник от Патриарха!

45

Хххх

преди 5 дни

Какво място има духовен водач на светска сбирщина?

44

В.

преди 5 дни

Протоколно посещение на добра воля и уважение към независимостта на народа на Америка!

43

Анонимен

преди 5 дни

Рогатия обича близоста на неоскверненото! Натресоха на света Лудостта Сциентология! От заразите най опасни са тия, при които носителят е неразпознаваем.Например ако е служител на ИСТОРИЧЕСКИ музей или ПАРК и заразата е неразпознаваема, посетителите могат да заразят впоследствие близки и околни. При разпознаване на носител, предупредете всички други, за настъпващото душегубие.

42

Хахаха

преди 5 дни

Щирлиц на първа разузнавателна мисия

41

Анонимен

преди 5 дни

Липсва малка поне справка от кого е незвисимостта. Какво точно празнуват? Не е особено сигурно, че целокупното население е що-годе наясно как са се съчетали териториите, наречени сега САЩ. Защото има какво да се напомни, Доста неща са нужни да се знаят. Включително че вчера е денят, когато през 1964 година е подписан закон за равноправието, Т.е. за предоставяне на равни права на тъмнокожите. И сега е фраш с наркомани и въргалящите се по улиците бездомници. Мнооооого развита страна, няма що!

40

до аз

преди 5 дни

Разделението в обществото минава през отношението към имперската политика на Владимир Путин (не към Русия и руснаците, а към политиката на Путин!). Обединение с хора, които подкрепят този масов убиец и враг на човечеството, не е възможно да има. Така че ще си останем разединено общество и занапред.

39

Анонимен

преди 5 дни

Какво ни интересува нас това Атеистите - попа Данаил данчо Ментата :)))

38

Анонимен

преди 5 дни

Какво ни интересува нас това Атеистите - попа Данаил данчо Ментата :)))

37

Анонимен

преди 5 дни

Клани глава Даниилчо клани,че на провъзгласяването ти за патриарх бяха донесени мощите на Евтимий Търновски.Поне малко поука си вземи бива ли на вторя ден да си в посолството на САЩ.Срам!

36

Нас не

преди 5 дни

Но дедо поп е заблажил отрано

35

мак

преди 5 дни

Какво ни засяга американския ден на независимостта? пишете повече, какво става в Европа, а не само за украйна, сащ и русия.

34

Анонимен

преди 5 дни

Негово Светейшество от първите си дни започна умело да плува сред мръс...та пяна на мирянството. Ако е за да я прочиства, има Божието благоволение. Но да не заприлича на нея...