Снимка: БГНЕС
fallback

Кола с 11 мигранти от Афганстан е задържана на автомагистрала “Тракия” край Пловдив. Пилотната кола е задържана в София. По време на акцията на ГДБОП са арестувани седем трафиканти, а сред тях има и една жена, съобщава bTV.

Всеки от нелегалните мигранти е платил по три хиляди евро за превоз от турската до сръбската граница.

Арестуваната жена и преди е била осъждана за трафик, но присъдата ѝ е условна. По време на ареста, тя е била с гривна. След задържането е била освободена, тъй като е майка на малко дете.

Други двама от задържаните трафиканти са сърби. Останалите са българи от Хасково, София и София-област. Конфискувани са превозните средства на трафикантите, както и техните телефони.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

ДО 25

преди 1 седмица

Сливен излъчи 6 депутата, излъченият от ДПС Хюсейн Хафъзов е имам ли е какъв е голям боклуккк, не стига , че нон стоп агитира на турски и мрази бг, ами непрекъснато обижда евреите и немюсюлманите, не отива на духовно лице. Отделно не може нон стоп на турски да води кампанията си. Има и една друга *** в Сливен -Онур Шекеров.Вразумете се из цялата страна, не на Турция, не на турското, не ходете в Турция, не им купувайте стоките , подиграват ви се

24

СЛИВЕН НЕ Е КЪРДЖАЛИ

преди 1 седмица

Депутатът от ДПС Сливен, единственият излъчен депутат от ДПС Сливен, благодари и честити коч байряма на турски език. След това кажете че това е нормално, сега да не ме нападат всички турци и турски *** в Бг, Сливен е много хубав град, в който съжителстват българи, арменци, ***, каракачани, руснаци и евреи, откакто взеха да слизат турците от котленските села стана ужас, все дискриминирани, на турски говорят навсякъде по администрациите , СРАМ, СЛИВЕН НЯМА ДА ПОЗВОЛИ ГРАДЪТ НА 100ТЕ ВОЙВОДИ

23

Анонимен

преди 1 седмица

Е то затова саги арестували дали са парите на турците не на нашите ))сега че ги закарат в някой лагер и че бъдат на нашия гръб )

fallback