Снимка: БГНЕС
fallback

Вече има задържан за прерязаните спирачни кабели на локомотива на ЖП-гарата в Лом, съобщава БНР.

Припомняме, че в ранните часове на 1 юни неизвестен е счупил прозореца на кабинката на локомотива и е прерязал спирачките. От нанесените щети е имало сериозна опасност за живота на хората във влака.

Oще по темата
Разследването се води под ръководството на Окръжна прокуратура в Монтана, откъдето по-късно се очакват повече подробности.

Ако се докаже, че задържаният е виновен, законът предвижда “лишаване от свобода” между 5 и 15 години затвор, уточняват от прокуратурата.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

До Анонимен 11

преди 3 седмици

А какво печелят подрастващите индийчета, хранени и отглеждани с парите на българите-данъкоплатци? Те хвърлят камъни по движещи се превозни средства само за да се забавляват и вече повече от половин век никой в тази държава не може да противостои на това безобразие. Или не иска, за да прави мили очи на гласоподавателите днес, а в недалечното минало - на дядовците им, от които се е очаквало да скочат срещу всеки, който би се опълчил срещу изгодния за тях социализъм. Затова са били докарани в Бг.

27

Гошо

преди 3 седмици

Със същото острие тоя заслужава да му отрежат ръцете. Това е умишлено убийство. Защо не му казват името?

26

Анонимен

преди 3 седмици

Опростачването е повсеместно. Нивото навсякъде в държавата е твърде ниско. Няма едно здраво място. Цари беззаконие и произвол, следствие на което загиват хора. Че и следите от местопроизшествието заличават, както например Киро просто.

fallback