Снимка: Tom und Nicki Löschner от Pixabay
fallback

Жената, която беше зверски пребита от мъжа си, признава, че през цялото време се е молела някой да я потърси, за да може да се спаси от насилника си. Мъжът, който я подложи на брутален побой, продължил шест часа, накрая целунал ръцете ѝ и казал, че и подарява живота,

Oще по темата
“Часове наред беше… Зверско и нечовешко отношение. Не си спомням всичко. Припадала съм. Знам, че го молех да отвори прозореца и да ми даде вода. Риташе ме много силно и ме удряше с юмруци“, казва през сълзи жертвата пред bTV.
 
Жената знае, че не е единствената жертва на домашно насилие - психическо или физиеско, и съветва жените да не чакат, а веднага да потърсят помощ. "Не бива да прощават на насилниците – случи ли се веднъж, ще се случи отново", казва още тя.

След жестокия побой на жената е направена спешна животоспасяваща операция. В момента тя е в болница и бавно се възстановява. Тя допълни, че след побоя, мъжът е взел от потрфейла ѝ двеста лева, след което си тръгнал.

В същото време продължава разследването на фрапиращия случай на домашно насилие. Извършителят вече е с постоянна мярка „задържане под стража“. Той е криминално проявен и след нападението е опитал да се укрие. Насилникът преди е “осъждан за управление на моторно превозно средство, без да притежава необходимата правоспособност. Осъждан е и за опит за палеж. Има също така висящо наказателно производство за грабеж“, казва зам.-районен прокурор на Враца Емилиян Костов.

Зам.-прокурорът допълва, че насилникът отрича съпричастност към деянието, но към него има достатъчно събрани доказателство.

Той е категоричен, че прокуратурата ще бъде безкомпромисна и ще пледира за максималните наказания. И посъветва всички жени, които са обект на такава насилие, веднага да се обръщат към органите на реда, за да не се стига до трагични инциденти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

116

Анонимен

преди 3 седмици

Остроумникът!

115

Анонимен

преди 3 седмици

Бие та, защото та обича. Бабаит е, не е някакъв мухлю. Ща та бие, ща та защитава. Както е редно от истински бабаит.

114

Анонимен

преди 3 седмици

Нали харесвате и гледате турски сериали? Много хубава драма, емоционална, силни турски страсти.

fallback