Снимка БНР
fallback

"Да бъде човек на концерт на Лили Иванова е като да открие четирилистна детелина. Вярвам, че всеки един от вас, подобно на мен, има някакъв свиден спомен в сърцето си, който, по един или друг, начин свързва с някоя от песните на Лили", каза министърът на културата Найден Тодоров.

Той каза също, че "присъдата" за всички българи ще бъде, че сме живели в „златния век“ на Лили Иванова. Той направи връзка с песента "Присъда", която бе последното изпълнение за вечерта.

Лили Иванова каза, че за нея е чест да чуе по свой адрес такива хвалебствия. "Не зная дали ги заслужавам", допълни примата на българската естрада."Специални благодарности на г-н Найден Тодоров, министър на културата, за уважението и оказаната ми чест - Грамота и "Златен век" - огърлие!", написа във фейсбук профила си Лили Иванова след концерта.

Концертът на Лили Иванова е част от тазгодишното ѝ национално турне, което започна от Благоевград. В старопрестолния град присъстваха хора от различни поколения и няколко града на България, като имаше и такива, които бяха пристигнали във Велико Търново в организирани групи, пише БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

007

преди 3 седмици

До 8. Аз 2000 човека не мога да събера, но това не е постижение. Не е като да си събрал 100 000 както правят великите банди и изпълнители.

17

Симеон Велики

преди 3 седмици

Навремето й дадох орден след битката при Ахелой... Министърът е плагиатор!

16

malgiorno a tutti

преди 3 седмици

До Анонимен (19): Къде ще сравняваш естрадното козешко блеене на бабата (и въобще БГ естрадното козешко блеене) с приятен нордически сатанински (или езически) блек метал :). Само сенилни изветрели могат да се радват на някакви си детелинки, щурчета, птички, пчелички etc. глупости :).

fallback