18

007

преди 3 седмици

До 8. Аз 2000 човека не мога да събера, но това не е постижение. Не е като да си събрал 100 000 както правят великите банди и изпълнители.

17

Симеон Велики

преди 4 седмици

Навремето й дадох орден след битката при Ахелой... Министърът е плагиатор!

16

malgiorno a tutti

преди 4 седмици

До Анонимен (19): Къде ще сравняваш естрадното козешко блеене на бабата (и въобще БГ естрадното козешко блеене) с приятен нордически сатанински (или езически) блек метал :). Само сенилни изветрели могат да се радват на някакви си детелинки, щурчета, птички, пчелички etc. глупости :).

15

Анонимен

преди 4 седмици

Че пък и чак Златен век, да и дадат Златен скункс, че и без това мирише на пръс...

14

Анонимен

преди 4 седмици

Тая няма ли да се спре, дърта брънтия. Кой *** се връзва да и ходи на концертите. Едни и същи песни, то не са щурчета, не са детелини. Ще вземе да пада на сцената....

13

Анонимен

преди 4 седмици

Бях на концерта и с очите си видях какво се случва. С ушите си чух как пее. Поклон пред нейния талант. Няма друга като нея и едвали някога ще има. Всички критики са критики на нищожни хорица.

12

malgiorno a tutti

преди 4 седмици

Дали са изписали титлите и правилно, шумерският клинопис е доста стар и позабравен, също доста малко хора знаят как точно и в какъв ред се изписват имперските картуши на баа' лила, без значение, че могат да се видят в храмовете в Луксор...

11

Анонимен

преди 4 седмици

Какви специални песни са и писали през соца? Натрапчиви елементаризми с три акорда хармония и блудкави пръстосмукани текстове. Всичката тази пошла халтура в лекия жанр трябваше да приключи отдавна.

10

Анонимен

преди 4 седмици

Детството ми мина с песните на Ляля иванова Легендарната. Всяка сутрин преди училище по радиото пускаха песента "щурчета сааамо с три крака". Ужас. Още ме втриса, като се сетя.

9

DA

преди 4 седмици

Тая не се спре, Гърците по 3000 музиканти на година бълват,че и талантливи ,ние тука се занимаване с тая и оня Кеца ... Чалга и старци...

8

Анонимен

преди 4 седмици

На всички завистливци в този форум - когато съберете 2000 души на едно място, тогава критикувайте - иначе си оставате дребни завистливи комплексирани душици, може би прехласващи се от чалгата

7

Анонимен

преди 4 седмици

Тъкмо ще попълни колекцията си от каменни, бронзови и железни награди за различните епохи, през които е творила.

6

Анонимен

преди 4 седмици

Изклюючително противна обстанивка! Последните и концерти с тази *** са отврат от естетическа гледна точка. Не вярвам в България да има затвор или манастир с по-потискаща среда! Моделът идва от страни, в които мазохозмът и садомазохизмът е задължителен елеменст от "изкуството" им.

5

До анонимен #5

преди 4 седмици

Ами то имаше и други комунистически снахи, но нито една не успя да достигне на едно кутренце разстояние успехите на Лили!Композиторите написаха едни от най-хубавите си песни, по текстове на най-добрите поети и текстописци тогава, защото само и единствено Лили Иванова не само можеше да ги изпее и ги изпя, но ги превърна в евъргрийни за България! Абсолютни хитове и до днес! Честита Заслужена Награда, Лили! Единствена си!

4

Така е ..

преди 4 седмици

Добре е постъпил министъра. Няма време.

3

ъъъъъъъ

преди 4 седмици

а стефчо ни се подхилква от снимката и ни обещава успех за България :)

2

хахаха

преди 4 седмици

найденчо , чекай бе , лилиту още не е навършила 100г.

1

Номер 1

преди 4 седмици

До АнонименРаби ме, щях да се задавя! Браво.