Снимка: Istock

През последните няколко години преминахме през истински върхове и спадове като потребители, което със сигурност ни дисциплинира по отношение на нашия бюджет. Минахме през свръхконсумация, дефицит на стоки, висока инфлация и сметки за всеки изхарчен лев. Поведението ни да пазаруваме изгодно и ефективно няма да се промени, като срещу парите си очакваме високо качество на добра цена.

Осъзнатото пазаруване е новото нормално и доверието между компаниите и клиентите ще бъде основен фактор при избор на стоки.

dm е една от компаниите, която непрекъснато надгражда това доверие и дава възможност на всеки от нас да се възползва от специални предложения и в същото време да няма изненади в цените. Стратегията им "Трайно изгодно" стартира в момент, когато пазаруването у нас бе по-скоро стрес, а презапасяването с продукти бе често срещано. Вече четири години компанията гарантира, че няма да увеличава цените минимум четири месеца от датата, обозначена върху етикета на рафт, при всеки продукт. Това дава сигурност и предвидимост за бюджета, възможност да пазаруваш спокойно, без напрежението да следиш за промоционални кампании.

Трайното и изгодното вече е надградено, като то може да се опише с три думи - пазарувате, събирате, спестявате. Това се случва с новата функционалност в приложението им Моят dm, като най-важното условие е да имате регистрация в него.

От този месец до 30.04.2025 г., всяка покупка ще ви носи още позитиви, а лоялността ще се трансформира в талони с отстъпки, като стойността им нараства с натрупаната сума. След 30 април 2025 г. натрупването на суми от покупки започва отново.

Как действа новата функционалност?

Всяка покупка направена през онлайн магазина на dm, през Моят dm-App или във физически магазин, ще ви трупа привилегии. При достигане на определено ниво ще се сдобивате с талон, с който използвате отстъпка при следващо пазаруване.

След пазаруване, при което сте използвали своя dm акаунт, ще получавате динамично съобщение на началната страница на приложението. В него ще откриете информация за натрупаната сума от последната ви покупка и общата натрупана сума до момента. А с нейното нарастване ще достигате все по-високо ниво, което ще ви гарантира талон с още по-голяма стойност.

Изкачването в йерархията на предимствата продължава цяла година, но летният сезон е на прага. Можете да планирате разумно покупките за своята лятна почивка или уикенд на морето и в планината с верен помощник и добър съветник в лицето на "Моят dm-App" – направете предварително списък за пазаруване, информирайте се за цени и съставки на желаните продукти, проверете дали са налични в най-близкия магазин, потърсете вдъхновение и полезни съвети. В допълнение на всичко това разходите за подготовка на „лятната“ кошница вече носят и предимствата за следващото пазаруване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase