Снимка БГНЕС, архив
fallback

Полицаи от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) задържаха мъжа, който се вижда на видеокадри, разпространени от Българската православна църква (БПЦ)- Българска патриаршия, на които се вижда как той поругава гроба на патриарх Неофит, съобщи МВР.

По-рано днес от БПЦ съобщиха, че неизвестни са поругали и осквернили гроба на покойния патриарх Неофит, намиращ се под колонадата на столичния митрополитски храм "Св. Неделя".

Кръстът е изваден от гроба и част от него е счупена, както и част от мрамора, обграждащ гроба. От БПЦ публикуваха на сайта си кадри от охранителните видеокамери от столичния храм "Св. Неделя", свързани с поругаването на гроба на българския патриарх Неофит.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 4 седмици

Комунистите изнасилиха Вярата и още се гаврят с нея.Организираха милитари погребение на Патриарха в стил Зелени Чорапи.Голям резил, но те толкова си могат.Прости им Господи..

38

Всъщност...

преди 4 седмици

До По същество . Новината сама по себе си ти казва че повече информация няма да получиш. Ако е българин му се публикуват трите имена , адрес, къде работи и какво са казали за него съседи и роднини ако е от оня , деликатния етнос, детайли няма. Води се мъж или жена а в много случаи - неизвестното лице. И толкова . Ще го черпят по едно кафе в ареста и ще го пуснат. Стандартна полицейска практика за близки срещи с "третия вид"... В Индия са им викали Нердосегаемите. Не очаквай кой знае колко.

37

По същество

преди 4 седмици

Име и адрес. Не пишете новини без смисъл. Дайте ни име и адрес.

fallback