Снимка БГНЕС, архив
fallback

Днес, когато повече от всякога партиите от управляващата “сглобка” търсят изход от кризата, която сами създадоха, искам да им напомня:

Всичко, което се случи в този 9-месечен мандат, което е правилно за България, се случи с подкрепата на ДПС. Решавали сме всички важни кризи на държавата.

Да престанат да се упражняват и да се катерят на гърба на ДПС и хората, които представляваме, заяви председателят на ДПС Делян Пеевски.

В последните 10 години на гърба на ДПС, почетния председател д-р Ахмед Доган и мен, всякакви хора направиха кариера, а после идваха при нас да чукат на вратите ни и да искат подкрепа.

Oще по темата

Когато ви е трудно и имате нужда от подкрепа, сте с ДПС, а когато имате нужда да се доказвате, започвате да се катерите по гърба на ДПС.

Това с опитите да използвате ДПС като универсалния виновник за собствените си провали трябва да престане веднъж завинаги.

Ролята на ДПС за евроатлантическия път на България е неотменима.

Всичко хубаво и правилно за България ще се случва с подкрепата на ДПС и занапред, добави Пеевски. /БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

Диана

преди 1 месец

Няма да престанат, разбира се! Те нищо не губят от пр.остот.иите си - хванали са начин да се налагат и няма да го променят докато той работи...Много бързо забравиха как животът им висеше на косъм през 90те! Каквото човек сам си направи, никой не може да му го направи, казва нашия народ! Не може една гъ.ска да мисли като човек, нема как, природни дадености, значи...Всеки трябва да си знае мястото! Хем не може, хем се ежи, тъпче, плюе - да се чуди човек...БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

60

Анонимен

преди 1 месец

Нищо не разбърквайте и нищо не правете, оставете сглобката да управлява до изборите, защото обстановката е опасна! Нищо съществено не предприемайте и мълчете, не се карайте!

59

Анонимен

преди 1 месец

Може да се упражняват с една друга част на дпс - по-надолу от гърба, обикновено от там излизат едни неща, но други неща също могат да се навират

fallback