Снимка БГНЕС
fallback

Здравният министър Христо Хинков е единственият в правителството „Денков", който няма съмнения за политическата си съдба оттук насетне заради категоричното нежелание да запази поста си.

Пред NOVA NEWS той каза, че е заявил своето решение ясно пред Мария Габриел и то е продиктувано от комплексната оценка на всичко, случило се през последните 9 месеца.

Oще по темата

„За да бъдат успешно продължени реформите в здравеопазването, трябва да има известна смяна на личността", посочи Хинков. Той обясни, че не е получил нужната подкрепа, за да изпълни поетите ангажименти в началото на мандата.

„Имаше очакване, че ще бъда доста по-сговорчив за някои неща и в кадровата политика, и в конкретните действия, които предприех", допълни Хинков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 1 месец

Електронна здравна карта, ами направо чип с намордник и щастието ще е пълно:))

11

Анонимен

преди 1 месец

Не получил необходимата подкрепа, но създаде проблеми с електронните рецепти на всички в Бг и сега продължават пак с тия електронни рецепти, така както с пръстовия отпечатък, доста хора пострадаха, е българинът е търпелив, но стане ли въпрос за здраве.:))

10

Анонимен

преди 1 месец

6 какъв стаж имаш и къде какъв си професионалист че пишеш каквото ти падне то не би обиди то не би омраза българи срещу българи няма да имате добър живот докато така сте един срещу друг големи специалисти успели в професията

fallback