12

Анонимен

преди 1 месец

Електронна здравна карта, ами направо чип с намордник и щастието ще е пълно:))

11

Анонимен

преди 1 месец

Не получил необходимата подкрепа, но създаде проблеми с електронните рецепти на всички в Бг и сега продължават пак с тия електронни рецепти, така както с пръстовия отпечатък, доста хора пострадаха, е българинът е търпелив, но стане ли въпрос за здраве.:))

10

Анонимен

преди 1 месец

6 какъв стаж имаш и къде какъв си професионалист че пишеш каквото ти падне то не би обиди то не би омраза българи срещу българи няма да имате добър живот докато така сте един срещу друг големи специалисти успели в професията

9

Електронна здравна к

преди 1 месец

Въведете Електронна здравна карта - тя е пластмасова карта с микропроцесор (чип), на който се записват данните за здравословното състояние на пациента. Всеки здравноосигурен може с тази карта да ходи при джипито, да влиза на лечение в болница, да ходи на зъболекар и да си купува лекарства в аптеката, без да носи каквито и да било други документи със себе си като направления, рецепти, резултати от изследвания и подобни.

8

Парадокс Бг

преди 1 месец

Хинков трабваше да въведе Здравните карти от пластика с чип като в Германия!!! Така никой не може да ти гледа електронното здравно досие и да пише фалшиви хоспитализации и здравни манипулации без тази карта, която е със снимка и чип и е като бянковата карта! Но явно крадците, които източват Зсравната каса нямат интерес да я въведат, затова и Борисов не я въведе! Така се краде по-лесно.

7

Мнение

преди 1 месец

Борисов Не иска Реформи. ГЕРБ саботираха Хинков, а ПП-ДБ не го подкрепиха за съжаление.

6

Анонимен

преди 1 месец

Хинков е човекът Х , който не познавам , но вината не е негова , такава е политиката в Бг , защото ВСИЧКО в Бг е ПО-ЛИ-ТИ-ЗИ-РА-НО , и то от герб !Виждаме им ''кадрите'' -КАЛИНКИ ДО КАЛИНКИ . !Последните ''успехи'' на герб , ...Десислава Атанасова , става ли за СЪД. СИСТЕМА ? Поне да бяха я спуснали , да бъде на СТАЖ за няколко години , а без един ден стаж , какво да се очаква от такъв ''кадър'' ? Интересно , че ''тя'' въобще не се и притесни , никакъв срам , за този пост !

5

Анонимен

преди 1 месец

Много познато , ''САМ СРЕД ВЪЛЦИ'' !И в тая бърлога , свестните считат за луди , И бялата мафия се разраства , по времето на СОЦА в Бг имаше 438 болници , а сега се размножиха , на над 10 000 , всеки доктор , а и НЕ доктор , с по над 6-7 болници , като консумативвите се присвояват от държавните болници , където и там работят . Как е възможно един лекар , да е ЕДНОВРЕМЕННО НА 5-6 МЕСТА , И ТО В РАЗЛИЧНИ ГРАДОВЕ ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ ? Разследването на Валя Ахчиева ме притесни с такива разследвания

4

Анонимен

преди 1 месец

Заради такива като Хинков сне на това положение в мед. обслужване. Нагъл тип!

3

Анонимен

преди 1 месец

Леле това ливи е промяната да седнат да управляват костовисти от някога леле стани да седна е дълго време нямаха достъп до властта като ненаситни са позор разруха алчност жажда за власт

2

РАБОТЕЩ

преди 1 месец

Министрите се сменят керванът си върви.В този сектор нищо не може да се направи в полза на пациентите.Това го казва бивш служебен министър-анестезиолог.С мутри не можеш да пребориш формацевтичната и лекарската мафия.Лекарите обаче все искат да им се кланяш и да ги хвалиш-както всеки друг си върши съветсно работата си и не получава непрекъснато похвали,така и те трябва да работят,защото са си избрали тази професия.

1

Анонимен

преди 1 месец

Горкичкият, не получил подкрепа. А замислял ли си се защо, след като въведе електронните рецепти и хиляди родители не можеха да купят антибиотици на децата си?А дефицита на инсулин, колко хора си заминаха заради твоята некадърност лично и цялото ви правителство?