Кадър: БНТ
fallback

Вече 16 дни няма следа от изчезналата Ивана от Дупница. Преди два дни беше прекратено издирването на момичето на терен в общината.

Oще по темата
Пред камерата на БНТ родителите ѝ отправиха призив - ако ги гледа, да се свърже с тях и да се прибере у дома.

"16 дни сме в неведение, не знаем къде е. Надяваме се да е жива и здрава, ако ни гледа, да се обади по телефона на мен или на баща си, няма да ѝ се караме за нищо", каза майка ѝ Мария.

Предполага, че Ивана е ядосана на всички около себе си.

Семейството споделя, че то също има вина за състоянието на момичето. Последният им контакт с нея е бил на 21 февруари - ден преди да изчезне.

Майката обясни, че Ивана е била тормозена от съучениците си, а бащата заяви, че никой от училището не е предприел мерки, въпреки че няколко пъти са ходили при директора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

ppp

преди 2 месеца

даскалите в дупница са страшна работа, утивам при класната на детето ми 4е е тормозено и удряно в училище а те все едно че съм им изял десерта

48

До Анонимен 48

преди 2 месеца

Има един филм с Мира Сорвино 'Human Trafficking' от 2 серии, където играе агент на ICE (Immigration and Customs Enforcement). Та там мисля бяха подмамили доста момичета като уж ги хвалеха на кастинг колко са красиви и как могат да работят, да печелят като модели, а всъщност беше канал за проституция. Сходна ситуация с новия филм с Дзим Кавийзъл 'Звукът на Свободата', само че там измамата беше, че са много талантливи певци/певици и беше канал за продажба на децата.

47

Анонимен

преди 2 месеца

Янек, сега тя, имам и аз на мое познато сем.снахата изчезна, май е вече 4г. положението е страшно

fallback