Снимка: Pixabay
fallback

Не мотористите са опасни на пътя, а възрастните хора и "блондинките, които са на черешата, без значение дали карат с 20, или с 200 км/ч. Такова мнение изрази Ивайло Караньотов пред NOVA

Той призова останалите участници в движението да не ругаят по мотоциклетистите, защото те са "хора мераклии". По думите му те не застрашават другите водачи, а само собствените си животи.

Повод за коментара стана моторист, който кара с бясна скорост на Околовръстното в София преди дни.

"Той си е купил този мотор, за да го кара. Не може да си купиш оръжие за самозащита и да не го пробваш."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

Реалист

преди 2 месеца

Точно мотористите най-много застрашават живота на другите. И не само шофиращите с 200 мотористи, а и всички мотористи, които шофират с много над разрешената за тях скорост. Примерно карат с над 70 в населено място при стандартното ограничение от 50 км/ч. Възрастните шофьори никога не са ми създавали проблем на пътя.

57

Анонимен

преди 2 месеца

До До 56 и 57 - що нито един от "коментаторите" не го спомена питам? Аз мисля, че моторджията го постна тоя клип за да покаже скоростта на колата. За мотор скорост от 150 км в час не е нещо особено. Нито пък е нещо за хвалба. Така че, вадите от контекста нещо и почвате коментари. И както казах, Каранйотов който сигурно като го гледам е сядал на мотор за последно преди 20 години се изказа съвсем неподготвен - комплексарски и просташки. Ето това е общото. Когато се казва А се казва и Б.

56

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 40 - кефиш се, викаш, че някой умира? Евала, "можач"! Колко си толерантен - въобще да не коментирам. А всъщност май си просто обикновен тролясник влязъл да нахрани мотористите! Пасмина! Въобще, много омраза от дребни човечета - малко нормални коментари. Ще каже човек, че двете момиченца на Черни връх мотор ги помля. Много завист и злоба носите хора, много.

fallback