Снимка БГНЕС, архив
fallback

Якето на изчезналата 17-годишна Ивана от Дупница е намерено преди тунела на главния път Е-79.

Към този момент продължава издирването на изчезналото момиче, съобщиха от полицията в Кюстендил. Общината в града е осигурила днес обяд за 200 души доброволци, които са се включили в акцията по издирването.

До този момент няма никаква следа от 17-годишното момиче.

В акцията участват служители от Областната дирекция на МВР, жандармерията, доброволното формирование към община Дупница, Планинската спасителна служба, доброволци. В Районно управление-Дупница работи и оперативен щаб, който координира действията на екипите. В операцията участват три кучета и дронове.

Организиран е щаб, където може да се подава информация за момичето, както и на телефон 5 77 11 и 5 77 12 с код за Дупница 0701 и на телефон 112.

До този момент е претърсен огромен периметър - селата Баланово и Пиперево, Блажиево, вилната зона около Дупница. Прегледани са и записите на камерите в Дупница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Струва ми се

преди 2 месеца

е избягало момичето. Вчера мернах семейството по медиите, не предизвикаха позитивни емоции в мен. Момичето е било подлагано на училищно насилие, обикновено бедните деца са тормозени. В майката видях нещо много деспотично. Това дете е избягало от училищен и семеен тормоз. Това е заключението ми, дано от него не се възползват лоши хора.

27

Дано е жива и здрава

преди 2 месеца

Не ви ли е срам, бе? Тези, които пишете за витрини и магистрали, дано да ви се случи да ви дразнят така за някой много близък човек, за когото се безпокоите. Но такива като вас едва ли се безпокоят за нещо друго, освен за това дали не е много далеч хладилникът, когато огладнеят. Защото считат за тежък физически труд необходимостта да изминат повече от 3-4 крачки.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Много топло беше днеска разфърляла е якето - а г.ащи нема ли фърлени наблизо :)))

fallback