28

Струва ми се

преди 2 месеца

е избягало момичето. Вчера мернах семейството по медиите, не предизвикаха позитивни емоции в мен. Момичето е било подлагано на училищно насилие, обикновено бедните деца са тормозени. В майката видях нещо много деспотично. Това дете е избягало от училищен и семеен тормоз. Това е заключението ми, дано от него не се възползват лоши хора.

27

Дано е жива и здрава

преди 2 месеца

Не ви ли е срам, бе? Тези, които пишете за витрини и магистрали, дано да ви се случи да ви дразнят така за някой много близък човек, за когото се безпокоите. Но такива като вас едва ли се безпокоят за нещо друго, освен за това дали не е много далеч хладилникът, когато огладнеят. Защото считат за тежък физически труд необходимостта да изминат повече от 3-4 крачки.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Много топло беше днеска разфърляла е якето - а г.ащи нема ли фърлени наблизо :)))

25

нормален

преди 2 месеца

дано я намерят жива и здрава !!!

24

Анонимен

преди 2 месеца

До Дайте - В сайтовете е качена снимка на момичето, но с дълга коса, а в описанието, дадено за издирването й пише, че сега била много късо подстригана. Има и друга снимка, явно свалена от камерата, която я е заснела в петък и личи, че е с къса коса, но снимката е много неясна.

23

Дайте

преди 2 месеца

снимка на момичето, за да може повече хора да помогнат. Кел файда, че сте писали няква новина?

22

Анонимен

преди 2 месеца

Никой от класа й не е искал да я доближава, защото "имала херпес"...

21

Анонимен

преди 2 месеца

Работи в Германия на магистралата

20

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 20 - В един от местните вестници онлайн прочетох, че на следващия ден след като е изчезнала, я има на записите на камери в някакъв квартал "Ценеви" и че се вижда, че когато срещне хора, се шмугва настарни, значи избягва да се среща с хора и не иска да я видят. Това е донякъде успокоително, защото явно никой не я държи насила някъде. Но трябва да се е приютила някъде през нощта.

19

Анонимен

преди 2 месеца

"съпругата" или по скоро труженичката и нейното поколение от галевците нямат ли школа за художествена гимнастика? Тези убийци дали нямат нещо общо? Полицията в Дупница претърси ли цялото имение с кучета за ДНК?

18

Анонимен

преди 2 месеца

Там почти няма пешеходци. Вероятно са а взели някъде в града!

17

Анонимен

преди 2 месеца

До 12 В други сайтове пише, че е била тормозена в училище и заради това е посещавала психолог, а родителите й сега се обвиняват, че не са сменили училището навреме, както са обмисляли. Не е обичала да контактува с никого, което говори, че е била свястно дете в лоша среда.

16

9

преди 2 месеца

Защо полицаи ще я отвличат?!? Странно звучи. Нереално. Имаш ли доказателства? Или слухове пускаш?

15

Анонимен

преди 2 месеца

Отвлечена е от полицаи!

14

Врачки нали има

преди 2 месеца

Дето врачуват по телевизията. Звъннете им като са толкова добри, би трябвало да "видят" къде е детето. Има наистина добри ремоот вюъри но те за жалост не са по телевизията да събират пари. Но е добро начало и различен подход.

13

Гризел

преди 2 месеца

Ако някой й е сторил нещо лошо,ще си изгуби душата.Дано да се намери жива и здрава!

12

Анонимен

преди 2 месеца

Много обезпокоително е това, че връхната дреха на момичето е намерена извън населеното място и то в сезон, през който нощем е студено. Да не би якето да е било изхвърлено от автомобил? Но защо? Дано девойката да е жива и здрава и да я намерят още тази вечер или утре, или пък сама да си дойде.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Семейството не споделя за семейни или лични проблеми на девойката. За приятели или нещо подобно.Съмнително е, за отвличане ли се касае, за бягство, депресия или психически проблем?Дано намерят детето живо и здраво!

10

Анонимен

преди 2 месеца

Давайте за Навални (че отдавна не сте писали)... И в кой отбор преминава Мбапе ... И за ротацията ... Не спирайте!!...

9

...

преди 2 месеца

Може да е отвлечена и да са захвърлили якето на пътя от кола. Ако не е това значи ще има лоши новини ..