Снимка: Facebook
fallback

Руското МВР издирва българския доброволец на фронта в Украйна Иван Калчев. В ефира на предаването "Твоят ден" по Nova News българинът обаче заяви, че е разбрал за това от медии.

"Не ме е страх, никой не ме е търсил", коментира Иван Калчев

"Някой някъде в пропагандните служби на руската държава е получил задача да генерира някаква новина, някакво съдържание и вече толкова няма какво, че изразява от архивите някакви списъци на лица и просто ги тиражира." Така Иван Калчев си обясни защо попада в списъците на руското МВР за издирване.

"За мен е чест да съм в такъв списък с министри и министър-председатели на балтийските държави, които несъмнено правят много повече за украинската отбрана, отколкото аз съм способен да направя. Самата формулировка е абсурдна, защото никой от изброените хора не се крие", заяви още Калчев.

Според него Украйна се справя с удържането на ситуацията на фронта и с настоящата американска помощ. "Тя трябва да продължи", категоричен е Калчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

78

Русия търси

преди 2 месеца

Русия търси обикновено такива мутри за избиване на жени и деца. Тоя не го ли е срам да си показва мутрата. Колко жени и деца е изтрепал?

77

СтингърЧо Джавелинов

преди 2 месеца

До Анонимен 75 _ Питай майка си таваришЧ,тя ще ти каже!

76

Анонимен

преди 2 месеца

Никой не го търси тоя, прави си реклама като пуска сам за себе си тия партенки.

fallback