Снимка: БГНЕС
fallback

Властта ще усети ново ниво на комфорт по родните улици. НСО се сдоби с три бронирани мерцедеси, като новите придобивки бяха осветени от белоградчишкия епископ Поликарп.

Всеки един от тях струва по един милион лева без ДДС. Бронираните машини ще се изполват от президента, премиера, председателя на парламента и чуждестранни гости.

"С кратка церемония НСО прие в състава си три нови бронирани леки автомобили от висок клас. Придобитите от НСО автомобили, както и всички други оперативни активи на службата, не са предназначени за конкретно охранявано лице, а ще се експлоатират по целесъобразност", посочват от службата в официално съобщение, озаглавено "Националната служба за охрана прие нова материална част", се казва в официалното съобщение от НСО.

"С новата материална част преимуществено ще бъдат посрещнати неотложните нужди на държавната охранителна служба за осъществяване на законовите функции на НСО по осигуряване на чуждестранни официални лица на посещение у нас, както и на лицата по чл. 20, ал. 1 от Закона за националната служба за охрана", се казва още в съобщението на службата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

100

КОНСТАНТИНОВ

преди 2 месеца

ТИЯ АНТИБЪЛГАРИ ПО СКОРО ДА СЕ ВОЗЯТ НА КАТАФАЛКИ.

99

до 103 лъжеца

преди 2 месеца

Всеки в Берлин знае магазина от който всеки четвъртък Меркел ходи да пазарува. И има охрана незабележима. Така,че *** на власта и на оядените крадци, не ми пиши глупости....че така трябвало да бъде да се возят в МПС за милиони нищо правещия президенти неговото грух, грух вице...

98

пича

преди 2 месеца

Закон за НСО. (бившето УБО не е мръднало). Устройва и едните (милиционерите) и другите (избраниците). Кой да го промени?! А тук ако някой от тях ходи на работа с велосипед или градски тр., освен, че ще се окаля до врата и вмирише, ще го пребият на първата спирка.

fallback